10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZece meciuri, o singura infrângere

Zece meciuri, o singura infrângere

Cu o singura infrângere in ultimele zece jocuri, Pandurii Târgu Jiu traverseaza o perioada fasta, dovada si ultimul rezultat din Giulesti, unde echipa lui Neagoe a obtinut un punct norocos. „Geana“ este multumit de modul cum se exprima pe teren elevii sai si mai ales de faptul ca abordeaza cu tupeu meciurile cu echipele tari ale campionatului. „Remiza cu Rapid nu e intâmplatoare pentru ca echipa a demonstrat ca merita sa joace in Liga I. In ultimele zece meciuri nu am pierdut decât unul si acela la Vaslui, când am inscris in propria poarta. Baietii joaca si asta nu poate decât sa ma bucure. E bine ca nu avem trac in fata echipelor mari, iar parcursul nostru din acest tur e de apreciat in conditiile in care ne-am adunat cum ne-am adunat“, a declarat Neagoe.


Prestatia de pe teren propriu, unde gorjenii nu au pierdut decât o singura data, este inca un argument al lui Eugen Neagoe de a spera la un rezultat pozitiv cu Dinamo. „In meciurile de acasa din acest tur nu am pierdut decât cu CFR Cluj, asa ca putem emite pretentii si cu Dinamo“, a spus „Geana“.


Dor de revansa


Dinamovistii spera sa-si ia revansa in fata echipei Pandurii Târgu Jiu, care i-a eliminat din optimile Cupei României. Atacantul Claudiu Niculescu considera rusinoasa infrângerea din Cupa, provocata de ex-dinamovistul Ilie Iordache in minutele de prelungire. „Vrem sa ne luam revansa in fata «pandurilor» dupa infrângerea rusinoasa din Cupa României“, a declarat dinamovistul dupa jocul cu FC National. Niculescu este „nasul“ echipei Pandurii, reusind sa marcheze in toate cele trei intâlniri dintre cele doua echipe in prima liga. Cosmarul gorjenilor il bântuie si acum pe antrenorul Mircea Rednic, care l-a prevenit pe „Geana“ ca vrea cele trei puncte la Târgu Jiu. „Ne-au scos din Cupa României de n-am putut sa dorm trei nopti si ne-au pus si lumea in cap. Acum e rândul nostru“, a spus Rednic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS