21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Prezentare de moda la inaltime


Stilistul grec Alexi Andriotti a ales o locatie cu totul inedita pentru a-si prezenta noua colectie. Dupa cum informeaza Libero.it, noile sale modele au fost prezentate intr-un avion aflat in zbor deasupra Atenei. Colectia se numeste „Filame“, in traducere „Saruta-ma“, si a fost prezentata de sase modele blonde ce au defilat intr-un Boeing 737-300 al companiei Aegean Airlines, transformat intr-un inedit podium cu ocazia acestei lansari. „Colectia mea este inspirata de Paradis“, a spus stilistul.


Teafar dupa o cazatura de la 200 m


Un barbat din Croatia a scapat aproape nevatamat dupa ce a cazut cu masina de pe o stânca de 200 de metri, aterizând intr-un copac, informeaza ananova.com. Cedo Jerbic s-a ales doar cu câteva coaste rupte dupa ce a pierdut controlul asupra automobilului pe care il conducea pe Muntele Velebit, a iesit de pe carosabil si s-a prabusit in gol. Masina a lovit peretele stâncii de doua ori inainte de a se opri intr-un copac de pe fundul canionului. Jerbic si-a folosit telefonul mobil pentru a suna la serviciul de salvare, iar dupa ce ambulanta a sosit si barbatul a fost scos din masina, doctorii care l-au examinat au constatat ca era ranit numai la piept. Jerbic a declarat ca purta centura de siguranta in momentul impactului, iar in timpul cazaturii airbagurile masinii s-au umflat, astfel protejându-l de rani mai serioase.


O ultima tigara


Un barbat din SUA a fost arestat dupa ce, in timpul in care politistii il urmareau, s-a oprit de mai multe ori pentru a se droga, informeaza site-ul ananova.com. Barbatul in vârsta de 45 ani, din Connecticut, a condus o masina furata prin orasul Bridgeport, iar urmarirea a inceput dupa ce hotul a incercat sa plateasca benzina cu cartile de credit ale proprietarului masinii. Cu politia pe urmele lui, barbatul a abandonat masina, a fugit pe jos si, dupa ce a sarit un grad, s-a oprit sa traga un fum de marijuana inainte de a continua goana. Apoi s-a indreptat spre port si s-a asezat pe o barca unde a mai tras un fum. Când politistii au reusit sa-l ajunga din urma, barbatul inca era pe barca tragând din tigara de marijuana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU