Acasă Sport Probleme medicale la Stiinta

Probleme medicale la Stiinta

La singurul antrenament de ieri, din lotul alb-albastru au lipsit jucatorii care au avut probleme medicale, semn ca lucrurile nu stau atât de bine pe cât se credea.


Desi se anunta o „remediere“ a unsprezecelui de baza al Stiintei, Constantin Gargalie, Dorel Stoica, Madalin Ciuca si Florin Costea pregatindu-se normal in ultimul timp, lucrurile au luat o intorsatura ciudata. La singurul antrenament de ieri al juvetilor, sustinut de la ora 13.00, la cantonamentul din Lunca Jiului, Fane Stoica nu s-a putut baza pe serviciile convalescentilor, semn ca problemele medicale nu au disparut. Dorel Stoica (foto) si Gargalie au ramas in sala de forta, pentru a-si continua programul de recuperare, in timp ce Florin Costea a avut de-a face cu garduturile, sub atenta supraveghere a medicului Claudiu Stamatescu. Singurele câstiguri ale Universitatii in aceasta perioada au fost Madalin Ciuca si Catalin Craciunescu, cei doi fundasi evoluând ieri-dimineata la „satelit“ intr-un joc-scoala, semn ca isi vor relua locul in unsprezecele Stiintei foarte curând. In cazul lui Craciunescu, fundasul de 29 de ani ar putea face parte din lotul alb-albastru pentru meciul de mâine, de la Vaslui.


Ciuca vrea sa joace cu Steaua


Capitanul de drept al Stiintei a afirmat la sfârsitul jocului-scoala sustinut de echipa a doua la cantonamentul din Lunca Jiului ca se simte bine pe teren, dar nu crede ca a venit timpul sa-si reia locul in unsprezecele Stiintei in meciul cu FC Vaslui. Madalin Ciuca a anuntat insa ca intentioneaza sa evolueze contra Stelei, pe 10 decembrie, in etapa a doua a returului.


„Am jucat 45 de minute si pot spune ca m-am simtit excelent, dar nu se pune problema sa joc la Vaslui, chiar daca nea Fane Stoica a zis ca ma va lua in aceasta deplasare… Sigur este ca nu voi intra de la inceput, poate voi intra pe parcurs, cinci-zece minute, in functie de cum decurge jocul. Mi-as dori enorm sa debutez in Liga 1 cu Steaua, dar sa vedem. Nici atunci nu voi intra din primul minut, ci pe parcurs. Nu are rost, dupa ce am stat atâta timp, sa fortez acum, chiar daca medicul imi spune ca totul este OK. Am stat atât, echipa a facut fata si fara Ciuca in 17 meciuri, asa ca mai poate juca unul sau doua meciuri fara mine. Important este ca din primavara sa fiu la potential maxim“, a spus Ciuca.


Tactic pâna la final


Tematica antrenamentului de ieri a fost de imbunatatire a relatiilor de joc, miza fiind pusa pe finalizarea actiunilor ofensive. Bornescu si Banica s-au vazut pusi in „bataia pustii“ aproape pe toata durata „lectiei“, la actiunile de unu la unu sau la atacul supranumeric intreg lotul primid aceleasi sarcini de a marca, nu numai atacantii. Nici ultima sedinta de pregatire, care va avea loc astazi, tot de la ora 13.00, inaintea meciului cu FC Vaslui, nu va fi diferita pentru ca Stefan Stoica vrea sa puna la punct toate detaliile, in vederea obtinerii revansei fata de gruparea moldava. Tot astazi se va pleca spre Iasi, cu avionul, la ora 15.30, unde vor innopta la hotel „Europa“, urmând ca mâine, cu câteva ore inaintea partidei, sa se deplaseze cu un autocar inchiriat spre Vaslui.

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.
Exit mobile version