7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGherhard sau Caba, in locul lui Andries

Gherhard sau Caba, in locul lui Andries

Conducatorii echipei de handbal masculin Energia Pandurii negociaza cu antrenorii Ioan Gherhard si Vlad Caba preluarea, din iarna, a bancii tehnice a gruparii gorjene din Liga Nationala. Gherhard este un tehnician cu multa experienta, din vechea garda, in timp ce Caba, un antrenor tânar, a fost demis recent de la Minaur Baia Mare la presiunea jucatorilor. Deranjat de afirmatiile presedintelui sectiei de handbal a clubului, Gore Popescu, cum ca-si doreste sa aduca la echipa din iarna un antrenor cu nume, Liviu Andries si-a intrerupt activitatea, renuntând la statutul de jucator si la functia neoficiala de antrenor.


„Mi-am pus ghetele in cui. Nu mai pot juca, antrena, nu mai pot face nimic. Timpul va rezolva totul. Eu nu am avut prestanta, am vazut ca se cauta antrenori cu prestanta. Cea mai mare greseala a mea a fost ca m-am intors si acum imi duc crucea. Am pierdut din punct de vedere profesional când am semnat cu Energia Pandurii. Probabil, cariera mea de antrenor s-a incheiat, dar nu mor de foame“, a declarat Andries. Acesta si-a dat demisia in urma jocului cu Uztel Ploiesti si a revenit la echipa trei etape mai târziu, la solicitarea Consiliului de Administratie. „Am fost un naiv, am crezut in anumite persoane“, a comentat Andries gestul de a reveni la echipa. Mircea Pasek a ramas sa pregateasca cele doua jocuri pe care Energia le mai are de disputat, cu Bucovina Suceava, mâine, de la ora 11.00, in Sala Sporturilor, si cu HCM Constanta, in deplasare.


Chinuiti de Romvag Caracal


Energia Pandurii a pregatit meciul cu Bucovina Suceava in compania divizionarei A Romvag Caracal, de care a dispus la limita, 38-37, in timpul regulamentar de joc. Pe fondul unei atitudini delasatoare a „pandurilor“, jocul a fost echilibrat, fiind decis in ultimele 15 secunde. La scorul de 37-37, Romvag a beneficiat de o lovitura de la 7 metri pe care a ratat-o, iar pe contraatac Apolzan a adus victoria gazdelor.


Cel doua formatii au mai jucat o repriza de 15 minute, scorul fiind egal, 14-14. Presedintele Gore Popescu a asistat la joc declarându-se nemultumit de atitudinea handbalistilor sai. „Nu mi-a placut atitudinea lor. Indolenta crasa. Asa se pregatesc, asa joaca si in meci oficial. E sfârsit de an, probabil sunt obositi. In pauza competitionala ne punem la masa si luam hotarârea care trebuie“, a comentat Popescu.


Mazilu, probleme la ligamente


Ionut Mazilu a fost menajat in amicalul cu Romvag Caracal, acesta fiind suspectat de ruptura de ligamente la genunchiul stâng. Suprasolicitat la lotul national cu ocazia „Trofeului Carpati“, Mazilu a acuzat dureri la genunchi, fiind diagnosticat de catre medicul sportiv Marian Anghelescu cu ruptura de ligamente si fiind programat pentru operatie pe 13 decembrie, la Bucuresti. Pentru ca echipa e descoperita pe postul de inter dreapta, antrenorul Mircea Pasek a incercat mai multe solutii de a-l inlocui pe Mazilu cu Panait, Preda si Radu Costel, dar nu este exclusa nici o revenire a internationalului gorjean, mai ales ca el a participat la antrenamentul de ieri al echipei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS