17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTevez, fortat sa poarte tricoul Braziliei

Tevez, fortat sa poarte tricoul Braziliei

Pentru un fotbalist argentinian si mai ales unul care evolueaza in nationala „pumelor“, cea mai mare pedeapsa ar fi sa poarte tricoul marei rivale Brazilia. Acest lucru l-au stiut si componentii echipei engleze West Ham United, care i-au pregatit coechipierului lor Carlos Tevez o surpriza neplacuta. Drept pedeapsa pentru ca a plecat nervos de la stadion dupa ce antrenorul Alan Pardew l-a schimbat la meciul cu Sheffield United, coechipierii l-au pus pe Tevez sa poarte, timp de o saptamâna, un tricou al nationalei cariocas.


Argentinianul, care si-a cerut scuze pentru fapta sa, a fost pus mai intâi sa semneze un cec de 1.000 de lire sterline, suma ce va fi donata spitalului Great Ormond Street Hospital, iar apoi a avut parte de adevarata surpriza. „Lui Tevez i-a cazut fata atunci când a primit pedeapsa. Dar nu a avut ce face. Probabil ca va fi invatatura de minte si pentru connationalul sau Javier Mascherano, tentat poate sa-i urmeze exemplul“, a notat cotidianul englez The Sun.


Presa din Anglia noteaza ca managerul Alan Pardew le-a spus jucatorilor ca ei trebuie sa decida o pedeapsa pentru Carlos Tevez si spera ca prin aceasta gluma atacantul argentinian si colegul sau de la nationala, Mascherano, sa se apropie mai mult de coechipierii lor de la West Ham.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS