10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Egal cu maghiarii

Plecata in Ungaria, la invitatia echipei Le Grand Szentes, Energoconstructia Craiova a reusit sa obtina o remiza in fata gruparii maghiare. Meciul s-a incheiat la egaliatate, scor 6-6, dar antrenorul Valentin Nistoran a trecut aceasta experinta la categoria câstiguri, având in vedere ca echipa din Banie se pregateste de alte iesiri peste hotare, prima fiind programata la inceputul lunii decembrie, in Serbia.


Golurile oltenilor au fost reusit, de A. Luta (4), Nistoran si Florescu. Energo a evoluat in formula: Rizan – Pantelimon, Cioboiu, A. Luta, Mihalache. Au mai jucat Florescu, Bugala si Nistoran. „A fost un test reusit, in care am condus cu 4-2 la pauza, iar pe final am fost egalati din doua lovituri de penalizare, desi cu doua minute inainte de final conduceam cu 6-4. Asta este, mai putin conteaza scorul. Pâna la urma a fost un meci amical, programat intr-un moment special pentru echipa gazda, si putem spune ca am fost niste oaspeti de bun simt. Referindu-ma strict la joc, pot spune ca echipa mea a evoluat mai mult decât multumitor“, a spus, la revenire, antrenorul Vali Nistoran, care ieri se afla cu treburi la FRF.


S-a intors Apostol


Guran, Chiliman si S. Chivu nu au facut deplasarea in Ungaria din cauza unor probleme personale, in schimb noutatea este revenirea lui Apostol, care fusese nevoit sa renunte la futsal anul trecut, când s-a transferat la FC Caracal.


In aceste zile, craiovenii vor continua sa pregateasca meciul cu Municipal Constanta, programat in week-end. „Va fi un joc greu, pentru ca intâlnim o echipa buna, care nu prea a pierdut pe teren propriu. Daca va reusi sa câstige, Constanta ne poate egala la puncte, insa eu sper sa nu aiba aceasta bucurie“, a mai spus Nistoran. Inaintea acestei etape, Energoconstructia Craiova ocupa locul doi in clasament, având 29 de puncte, lider fiind CIP Deva, cu 36 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS