10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Miza pe straini

Clubul Pandurii Târgu Jiu a chemat la teste doi atacanti, un francez si un croat, care au recomandari pe placul lui Neagoe, insa acestia trebuie sa convinga pe teren ca merita investitia.


Cei doi sunt asteptati astazi la Târgu Jiu si se vor pregati alaturi de lotul gruparii gorjene timp de doua saptamâni. „Vreau sa ne pregatim de acum pentru returul campionatului si nu as vrea sa intram in discutie cu prea multi jucatori. Daca ne vor dovedi ca au valoare ii vom transfera. Atât francezul, cât si croatul au niste recomandari foarte bune si i-am vazut si eu pe câteva DVD-uri. Sunt doi jucatori interesanti si daca ne va multumi vreunul sau amândoi nu va fi nici o problema, ii transferam“, a declarat Neagoe. Formatia din Târgu Jiu mai are in componenta cinci straini, doi bosniaci, Adnan Guso si Vojislav Vranjkovic, doi sârbi, Nemanja Jovanovic si Nemanja Vidakovic, precum si un ghanez, Ibrahim Dossey.


Se putea mai mult


Gorjenii au incheiat turul campionatului pe locul zece, sub pretentiile tehnicianului Neagoe care ar fi vrut o clasare cu cel putin doua locuri mai sus.


Desi s-au perindat pe „Municipal“ patru din cele cinci echipe cu pretentii de cupe europene, gorjenii au incheiat prima jumatate a campionatului cu un pasiv -2 la „adevar“ care ar garanta prezenta in prima liga. „Este foarte bine, dar putea sa fie si mai bine. Tot timpul trebuie sa vrei mai mult, noi ne-am dorit mai mult, insa nu am reusit, cu toate ca puteam sa fim mai sus in clasament, cel putin pe locurile sapte – opt. Este bine ca am acumulat 22 de puncte, este bine ca suntem aproape de zero la adevar, având in vedere ca am jucat acasa cu echipe cu pretentii de cupe europene, Rapid, CFR Cluj, Poli Timisoara si Steaua“, a sustinut Geana. Nebagati in seama, „pandurii“ carora nu le dadea nimeni nici o sansa la debutul acestui sezon au format o echipa redutabila, mai buna de la meci la meci. „Am avut sansa si norocul sa formam o echipa din baieti de mare caracter care au inteles repede ce vrem noi la Târgu Jiu. Cred ca au facut un tur de campionat reusit si sper sa continuam pe aceeasi linie. Sunt fotbalisti seriosi, le place fotbalul, pe deasupra sunt si foarte modesti. Ei puteau sa fie mai mult bagati in seama si aici ma refer la laudele care li se aduc altor echipe. Este bine totusi pentru noi ca lumea nu ne-a bagat prea mult in seama si am dat dovada ca formam o echipa buna“, a mai spus Neagoe.


„Geana“ se simte bine


Antrenorul „pandurilor“, Eugen Neagoe, a suferit o cadere de tensiune la finalul jocului cu FC Arges, iar in prezent situatia sa este stabila. „Geana“ nu este la prima problema de acest gen cauzata de consumul excesiv de cafea si tutun, cumulat cu stresul acestui campionat.


Medicii i-au prescris un tratament medical pe care-l urmeaza si in cursul acestei saptamâni va efectua investigatii mai amanuntite pentru a descoperi cauzele acestei caderi de tensiune. „Ma simt mai bine pentru ca urmez un tratament pe care mi l-au prescris medicii. Nu sunt la prima cadere de tensiune si de aceea voi face investigatii medicale, probabil de la excesul de tigari, cafea, dar si de la stresul acumulat in acest an. Asa se intâmpla când pui suflet, sper sa nu fie ceva grav“, a precizat Neagoe, care va conduce antrenamentul de astazi al gruparii gorjene, primul dupa meciul cu FC Arges.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS