21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Bornescu, reales

Prestatia alb-albastrilor din partida cu UTA Arad a fost apreciata doar la nivelul echipei, pentru ca nu s-a evidentiat, in mod special, nici unul dintre elevii lui Stefan Stoica.


Neavând nici o varianta plauzibila in rândul jucatorilor de câmp, suporterii Universitatii l-au votat pe Mircea Bornescu (foto) omul meciului, mai ales ca acesta a avut câteva interventii salvatoare.


„Jose“, care este un obisnuit câstigator al sondajelor intocmite pe site-ul oficial al clubului, a câstigat increderea a 25 la suta din electorat, fiind urmat in „clasament“ de Robert Saceanu si Andrei Ionescu, ambii cu 13 procente.


Curios este ca publicul craiovean a „muscat“ greseala aparuta in sondajul de opinie, creditându-l pe Craciunescu, care nici macar nu a fost rezerva, cu trei la suta, la fel ca Pirvu, Rose, Irinel Gaman, mai mult decât au primit Girla sau Barboianu.


Mai mult ca sigur, voturile câstigate de fundasul aflat in convalescenta au fost acordate lui Paul Curteanu, care nu figureaza pe lista, desi a jucat tot meciul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS