15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSa nu va opriti la Arad!

Sa nu va opriti la Arad!

Alb-albastrii trebuie sa demonstreze ca se pot descurca si fara „piesele“ grele din echipa, câstigând totodata si respectul in fata fanilor aradeni, care-si considera echipa campioana a provinciei.


Disputa cu UTA, de mâine, a inceput in urma cu câteva zile, când, intr-o emisiune sportiva, patronul Universitatii, Adrian Mititelu, s-a contrat cu antrenorul aradenilor, Marius Lacatus, in privinta titulaturii de campioana a provinciei. Bineinteles ca totul a ramas nelamurit, dar adevaratul „razboi“ nu se poarta prin birouri, ci pe terenul de joc. Acest lucru a fost constientizat de Fane Stoica si compania, care si-au propus sa scoata un rezultat bun la Arad, chiar daca le lipsesc jucatorii de baza. Optimismul juvetilor este argumentat de faptul ca echipa este pe „val“, spre deosebire de rivali, suportul fanilor olteni este cert, in plus, si istoricul acestui duel crediteaza Universitatea in privinta victoriei.


Statistic, Craiova este superioara


Universitatea a intâlnit „Batrâna doamna“ de-a lungul timpului de 38 de ori, bilantul fiind pozitiv: 20 de victorii alb-albastre, noua remize si tot atâtea infrângeri, golaverajul fiind, de asemenea, de partea oltenilor, 72 la 41. Universitatea a totalizat 51 de puncte din confruntarile cu UTA, in timp ce Aradul a cumulat doar 27. Interesant este faptul ca UTA a invins Universitatea doar pe teren propriu, in timp ce pe „Ion Oblemenco“ aradenii nu au savurat niciodata victoria. Cea mai usturatoare infrângere a avut loc in penultima etapa a sezonului 1994-1995, scorul fiind 10-3.


Acest lucru ii irita foarte tare pe rivalii Stiintei, care spera ca mâine sa mai indrepte ceva, fapt pentru care Marius Lacatus a declarat ca UTA este obligata sa câstige. Alb-albastrii nu s-au repezit sa afirme ca „Batrâna doamna“, de fapt Liberty Salonta, este inferioara si ca palmaresul este „mostenit“, ci vor sa demonstreze pe teren cine este „seful“.


Ultrasii craioveni vor sa câstige duelul din tribune


Asociatia Suporterilor Olteni organizeaza deplasarea la Arad contra sumei de 50 RON, microbuzele urmând sa paraseasca Bania duminica, la ora 5.00, din parcarea hotelului „Jiul“. „Vocea“ ASO, Irinel Coanda („Charlie“), a garantat ca Universitatea va fi incurajata la Arad de peste cinci sute de ultrasi, pentru ca inscrierile au decurs bine, in plus, Stiinta are foarte multi fani din zona Aradului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII