22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi, multumit de rezultat

Sandoi, multumit de rezultat

Meci amical – tineret


România – Grecia 1-0


• Stadion „CN Mogosoaia“, spectatori: 250.


• A marcat: Chiacu ‘1.


România: Pantelimon (’88, Toma) – Scarlatache, Ducu, Mardare, Sepsi (’83, Patriche) – Cr. Tanase (’80, A. Ionescu), Ropotan, V. Simion (’62, Dincu) – Chiacu (’72, Pacuraru), Cigan (’85, Gârla), B. Stancu (’69, Litu). Antrenor: Emil Sandoi.


Grecia: Panagoupoulos – Maniatis, Galitsios, Makos, Kotiatais (’55, Siontis) – Iliadis (’85, Kostopoulos), Balafas (’70, Tsiabouris), Hatzilioutas (’83, Samoulidis), Rika (’64, Kone) – Thanopoulos (’73, Kritikos), Petropoulos. Antrenor: Stelios Aposporis.


• Cartonase galbene: Sepsi, Cr. Tanase, Litu / Iliadis, Kotiatais.


Nationala de tineret a României a câstigat amicalul sustinut miercuri dupa-amiaza la Mogosoaia, elevii lui Emil Sandoi impunându-se cu 1-0 in fata reprezentativei similare a Greciei. Meciul a inceput practic de la 1-0, tricolorii mici deschizând scorul in primul minut de joc, prin Hristu Chiacu, atacantul Wislei Cracovia reluând cu latul in poarta o minge respinsa in fata de portarul Panagoupoulos. Elenii au echilibrat insa rapid jocul, dar ocaziile clare de poarta au disparut. Totusi, românii au mai avut o bara, prin Cigan, in repriza secunda, iar grecii au fost la un pas de egalare in ultimul minut de joc, când mingea sutata de Kritikos a trecut milimetric pe lânga poarta lui Toma. In minutul 58, fundasul grecilor Kotiatais a suferit o comotie cerebrala, dupa ce mingea sutata puternic de Ducu l-a lovit in figura. Jucatorul elen a fost la un pas sa-si inghita limba, fiind transportat de urgenta la spital in stare de inconstienta.


Selectionerul Emil Sandoi s-a aratat multumit de rezultat, sustinând ca majoritatea fotbalistilor care au evoluat in acest amical au calitati. „Acest joc a fost o actiune de selectie si sunt foarte bucuros pentru rezultatul obtinut. Mai este mult de munca pâna la a realiza o performanta, dar, in aceasta seara (miercuri – n.r.), desi au fost foarte multi debutanti, am descoperit jucatori de valoare, cu calitati. Avem nevoie in continuare de astfel de actiuni“, a spus Sandoi la finalul meciului.


La rândul sau, marcatorul unicului gol al partidei, Hristu Chiacu, a afirmat: „Ma bucur foarte mult ca am inscris, chiar daca jocul a avut de suferit. Ca sa speram la performante si la calificari avem nevoie de tot mai multe meciuri amicale, pentru a evolua cât mai mult impreuna. Federatia trebuie sa organizeze in continuare astfel de intâlniri“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS