20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFara jumatati de masura

Fara jumatati de masura

Alb-albastrii trebuie sa demonstreze ca nu sunt „alergici“ la stadionul „Ion Oblemenco“ si ca pot sa faca rocada cu „rechinii“ in clasament, pentru ca punctele puse in joc inseamna enorm in economia campionatului.


Partida de astazi, cu Farul, are un rol extrem de important atât pentru suporteri, cât si pentru jucatorii si conducatorii Stiintei. Sunt multe lucruri care trebuie „reglate“, in discutie intrând importanta punctelor, moralul si, nu in ultimul rând, revansa fata de public, care nu si-a mai vazut echipa câstigând pe propriul teren de prea mult timp.


Nimic nu trebuie compromis, pentru ca situatia actuala a echipei este de mijloc, adica nici buna, nici rea, dar viitorul este incert, iar linistea nu s-a „asternut“ inca in Banie. Teama nu a disparut, pentru ca este alimentata de modul in care decurg lucrurile la echipa, jucatorii accidentati, evolutiile oscilante si diferenta mica pâna la locurile retrogradabile nefacând altceva decât sa provoace frisoane oltenilor. Este foarte adevarat insa ca doua – trei victorii consecutive pot propulsa Universitatea in prima parte a ierarhiei, dar pentru asta este nevoie de multa munca si seriozitate, de pasi gresiti neputând fi vorba. De aceea, partida cu Farul este foarte importanta, o victorie ar ajuta Stiinta sa abordeze viitorul apropiat cu alta atitudine, in caz contrar totul ar capata o turnura nefavorabila, iar vacanta nu ar prii nimanui.


Optimismul predomina in Banie


Desi Universitatea nu a izbutit sa invinga Poli Timisoara, suporterii olteni nu si-au pierdut increderea in favoriti, acceptând infrângerea cu usurinta pentru ca au constientizat problemele cu care se confrunta Fane Stoica. Dar nu se va intâmpla la fel si daca Farul isi adjudeca astazi toate cele trei puncte puse in joc, pentru ca adversarii nu reprezinta o forta in prima liga, in plus nici situatia Stiintei nu permite esecul. Deci, nu exista cale de intoarcere pentru alb-albastri, trebuie sa-si confirme statutul de gazda si sa-si treaca in cont o noua victorie, pentru a renaste in ochii fiecarui suporter, confirmând totodata ca sunt pe drumul cel bun.


Bornescu si compania au obligatia sa demonstreze ca sunt o familie unita si ca sunt capabili sa depaseasca momentul nefast, ca pot continua lupta la fel de bine si fara Dorel Stoica sau orice absent, ca Universitatea este o forta si trebuie respectata ca atare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS