17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMotivatie dubla cu Minaur

Motivatie dubla cu Minaur

Cu increderea in fortele proprii recuperata dupa victoria de la Bistrita, Energia Pandurii Târgu Jiu isi doreste un nou succes, cu Minaur Baia Mare, astazi, de la ora 17.00, in Sala Sporturilor. Antrenorul Mircea Pasek are la dispozitie intregul lot de jucatori, fiind apti si Radu Costel si Neskov, care acuzau probleme medicale.


Maramuresenii, in ciuda valorilor individuale din lot, traverseaza o perioada nefasta, antrenorul Liviu Caba fiind demis la cererea jucatorilor. „Pandurii“ i-au studiat pe caseta la doua jocuri si vor incerca sa speculeze bresele defensive ale baimarenilor. „I-am urmarit la doua meciuri, joaca avansat in aparare. Au niste lacune pe care le putem fructifica. Au facut o greseala ca au renuntat la Caba, un antrenor tânar, bun, cu viziune, care promoveaza jucatorii tineri“, este parerea lui Mircea Pasek.


Handbalistii gorjeni au obligatia sa confirme pe teren propriu, in fata suporterilor, ca victoria de la Bistrita nu a fost un accident fericit. „Noi trebuie sa ne luam punctele. Este o presiune dubla la acest joc, in primul rând trebuie sa onoram victoria de la Bistrita, iar in al doilea rând evoluam in fata suporterilor. I-am linistit pe baieti, conducerea este alaturi de ei, trebuie sa aplice ce s-a facut la antrenament pentru ca e pacat de transpiratia si munca lor“, a spus Pasek.


Mazilu, convocat la nationala


Cu doua etape inainte de finalul turului, Liga Nationala se va intrerupe pentru actiunea lotului national al României, care va participa la Trofeul Carpati. Singurul handbalist al gruparii gorjene convocat la nationala este interul dreapta Ionut Mazilu (foto, la minge). „Mazilu trece printr-o perioada nefasta, dar este un handbalist care poate evolua atât ca inter, cât si ca extrema“, l-a laudat Pasek.


Alaturi de Mazilu, la partidele de la acest turneu international va fi prezent si antrenorul Liviu Andries. Conducerea clubului a decis ca Andries sa participe la cursurile pentru antrenori care se vor organiza cu ocazia turneului, având posibilitatea, in urma unui examen, sa obtina categoria a doua care-i da dreptul sa stea pe banca tehnica a unei echipe de Liga Nationala, ca oficial A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS