16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGaleria Stiintei nu iarta tradatorii

Galeria Stiintei nu iarta tradatorii

Partida de duminica, cu Poli Timisoara, i-a pus fata in fata pe cei doi fosti componenti ai Stiintei, din „mandatul Netoiu“, cu publicul craiovean, revederea nefiind prea placuta. Atât Stefan Grigorie, cât si Dan Alexa au fost luati in vizorul publicului craiovean, printre cuvintele „dulci“ adresate fostilor dinamovisti strecurându-se cu regularitate apelative precum „tradator“, „sclav“ si „cateii lui Netoiu“. „Ma asteptam sa ma huiduie, pentru ca stiu ca ei nu iarta. Asta este, asa este viata de fotbalist, astazi te aclama, mâine te injura“, a spus Grigorie.


Singurul oltean de la Poli care a scapat de furia tribunelor a fost Silviu Balace, care este de parere ca rezultatul din meciul cu Poli este just, iar arbitrajul nu a favorizat nici una dintre echipe.


„Orgoliul de a fi oltean inseamna multe si pentru mine. Am trait clipe minunate la Craiova, dar si dezamagiri. Dupa parerea mea este o victorie meritata. Daca tin bine minte, in ultimele zece minute am jucat cu un om mai putin, s-a accidentat Caramarin si nu mai erau schimbari, deci am luptat mult pentru obtinerea acestui rezultat. Nu mi s-a parut ca arbitrii au dat cinci la suta gazdelor sau oaspetilor. Sorin Corpodean a arbitrat corect“, a spus Balace.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII