12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFanii, amagiti cu gratuitati

Fanii, amagiti cu gratuitati

Constientizând ca preturile biletelor sunt destul de piperate pentru buzunarele suporterilor olteni, iar tribunele stadionului „Ion Oblemenco“ au inceput sa fie din ce in ce mai goale, oficialii Stiintei au decis ieri-dimineata sa lase intrarea libera la meciul cu Farul. Conducatorii Universitatii stabilisera sa tipareasca invitatii care sa fie impartite fanilor inainte de meci, iar in momentul in care invitatiile s-ar fi epuizat, portile stadionului „Ion Oblemenco“ urma sa se inchida.


„Pentru acest tur de campionat am tiparit aproximativ 60 de mii de bilete la preturi de 10-20 de lei. Acestea aproape ca au fost epuizate, insa noi vrem sa avem cât mai multi oameni in tribuna, nu profit. Ne-am gândit sa facem o surpriza suporterilor si sa intre fara bilet. Totusi va trebui sa aiba la intrare aceasta invitatie. Pentru returul campionatului, probabil ca vom scoate bilete la un pret mai mic“, a spus, ieri, in jurul prinzului, „vicele“ Universitatii, Silvian Cristescu.


Mitu a aruncat mâta in curtea Jandarmeriei


Aseara, conducatorii olteni si-au luat darul inapoi si au anuntat ca, din cauza unor neintelegeri cu Jandarmeria, Universitatea Craiova a renuntat la initiativa de a tipari invitatii pentru suporteri. „Desi am dorit sa facem un cadou de final de tur si de an fanilor, nu am putut. Am intâmpinat mari probleme organizatorice. Ni s-a cerut sa facem invitatii, dar sa le inseriem. Timpul este insuficient si, cu parere de rau, ii anunt pe suporteri ca si la acest joc trebuie sa-si plateasca biletele“, a declarat directorul de marketing al gruparii oltene, Lucian Mitu. Acesta a mentionat ca pretul biletelor pentru meciul cu Farul va fi acelasi ca la celelalte meciuri disputate de Universitatea pe teren propriu in acest sezon: 10 lei la peluze, 12,5 lei la tribuna a II-a, 15 lei la tribuna intâi si 20 de lei la tribuna zero.


Jandarmeria neaga discutiile


Oficialii Brigazii Mobile de Jandarmi Craiova au precizat ca nu s-au purtat discutii cu reprezentantii Stiintei pe tema meciului Universitatea Craiova – Farul, lasând sa se inteleaga ca mai-marii clubului oltean ar fi renuntat din alte motive la actiunea de tiparire a invitatiilor, complicata si costisitoare in acelasi timp. „Jandarmeria sustine ideea clubului Universitatea care vrea intrare libera pentru suporteri, dar pentru asta trebuie sa tipareasca invitatii si sa respecte legea. De exemplu, la meciul cu Poli Timisoara am primit 3.000 de invitatii care puteau fi falsificate foarte usor. Dintre acestea am impartit 1.189. Pâna la aceasta ora (aseara, ora 18.00 – n.r.) nu a avut loc nici o intâlnire cu cei de la Universitatea si nici nu s-a discutat nimic despre meciul cu Farul“, a spus Cosmin Mirea, ofiterul de presa al Brigazii Mobile de Jandarmi Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII