6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCassano s-ar intoarce si pe jos la Roma

Cassano s-ar intoarce si pe jos la Roma

Atacantul italian regreta ca s-a certat cu cel mai bun prieten al sau de la echipa din capitala Italiei, Francesco Totti.


La câteva zile dupa ce a fost exclus din lotul echipei Real Madrid, in urma unui conflict cu antrenorul Fabio Capello, atacantul italian Antonio Cassano a spus ca s-ar intoarce la formatia la care s-a consacrat, AS Roma. El a marturisit ca a facut o alegere gresita in ianuarie, când s-a transferat la gruparea de pe „Santiago Bernabeu“.


„Am gresit ca m-am dus la Real. Nu as mai face o asemenea eroare. Roma este orasul meu de suflet, m-as intoarce acolo si pe jos“, a spus capriciosul jucator al Realului, originar din Bari.


Cassano a recunoscut ca a gresit si atunci când a intrat in conflict cu Francesco Totti, capitanul Romei, si cu suporterii formatiei italiene.


„In relatia cu Totti am gresit din cauza ca am fost orgolios. El ramâne colegul de echipa cel mai bun pe care l-am avut, atât din punct de vedere fotbalistic, cât si uman. In ceea ce priveste relatia cu suporterii Romei, am gresit pentru ca trebuia sa le explic care este situatia mea. Aveam impresia ca toti au ceva cu mine, dar de fapt ei ma fluierau pentru ca refuzam sa-mi prelungesc contractul cu Roma. Toate acestea s-au intâmplat din cauza orgoliului meu blestemat“, a mai spus Cassano, surprinzând lumea fotbalului din Italia cu sinceritatea sa.


Atacantul a vorbit si despre selectionerul nationalei Italiei, Roberto Donadoni: „Este un antrenor priceput. A facut bine ca nu m-a mai convocat pentru ca si-ar fi riscat postul, iar eu nu eram titular la Real“.


In prezent, Cassano se antreneaza singur, la ore diferite de cele la care Real Madrid are programate sedinte de pregatire. De la venirea sa la Madrid, in ianuarie 2006, Antonio Cassano (24 de ani) a jucat 16 meciuri in Primera Division si a inscris doua goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII