14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFanii Stiintei nu vor cânta cu Rapid

Fanii Stiintei nu vor cânta cu Rapid

Dupa ce FRF a decis ca meciul din Cupa României se va juca la Ploiesti, reprezentantii Peluzei Sud „Cristi Neamtu“ au anuntat ca vor protesta fata de federatie, dar si fata de conducerea Universitatii. Dupa sedinta de ieri-seara, galeria Stiintei a decis sa se prezinte miercuri pe stadionul „Astra“ pentru meciul cu Rapid, dar nu-si va incuraja favoritii nici in cazul calificarii.


„Este inadmisibil ce se intâmpla. FRF face ce vrea cu Universitatea, iar conducerea noastra sta cu mâinile in sân. Daca oficialii echipei s-au resemnat, noi nu. Ce, a ajuns FRF si Antena 1 sa ne faca programul cum vor? Mâine, poimâine ne spun sa pierdem cu Dinamo, Steaua si Rapid! Suntem suparati pe conducatorii echipei pentru ca nu apara interesele echipei asa cum ar trebui. Ne vom prezenta la meciul cu Rapid, dar nu vom scanda nimic. Nu ne vom manifesta nici daca ne calificam, fiecare se va bucura in sinea lui“, a spus unul dintre reprezentantii Peluzei Sud.


Deplasari la „pachet“


Asociatia Suporterilor Olteni va organiza deplasarile de la Petrosani si Ploiesti, iar cei care vor sa fie prezenti la cele doua partide vor plati o singura data suma de 55 RON, adica 25 RON pentru meciul cu Jiul, respectiv 30 RON pentru intâlnirea cu Rapid. Plecarea in Valea Jiului este programata mâine dimineata, la ora 8.00, din parcarea hotelului Jiul, iar „excursia“ la Ploiesti miercuri, la ora 14.00, din aceeasi locatie. Cei interesati pot afla mai multe detalii apelând 0721.665.166 sau accesând site-ul factiunii Sezione Ultra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS