17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu gândul doar la victorie

Cu gândul doar la victorie

Daca Pandurii Târgu Jiu are continuitate in rezultate – patru partide fara infrângere, adversara sa de astazi, UTA Arad, traverseaza o eclipsa de forma, acumulând un singur punct in ultimele doua jocuri si acela pe teren propriu.


Perioada fasta pe care o traverseaza gruparea gorjeana se cere continuata de catre antrenorul Eugen Neagoe, mai ales ca „pandurii“ intâlnesc o echipa de acelasi calibru. Gazdele trebuie sa demonstreze ca stiu sa rezolve ecuatia victoriei si fara golgheterul Vranjkovic. „Nu vreau sa se cunoasca in jocul echipei aceasta absenta. Toti jucatorii din lot trebuie sa demonstreze ca merita sa fie la Pandurii si sa joace. Cei care vor intra din primul minut stiu foarte bine ca nu-mi place sa schimb echipa si cu siguranta vor face tot posibilul pentru a ramâne in primul unsprezece“, sustine „Geana“. Pandurii Târgu Jiu si UTA Arad nu au o istorie comuna in prima divizie, insa gruparea aradeana este cea mai titrata echipa a provinciei, detinând cele mai multe tituri de campioana. „Batrâna Doamna“ ar fi trait probabil din amintiri fara banii lui Sandu Ion, care a cumparat un loc in prima divizie, o situatie aproape similara fiind si la Pandurii, care au fost promovati administrativ in aceasta vara.


„Fiara“ nu a venit in excursie


Similitudinile dintre „panduri“ si „textilisti“ continua si in clasament, unde ambele formatii au acumulat acelasi punctaj si acelasi numar de goluri primite. Tehnicianul oaspetilor, Marius Lacatus, sustine ca nu a venit la Târgu Jiu sa viziteze oprele lui Brâncusi, ci sa ia toate punctele.


„Vom evolua impotriva unei formatii care se afla intr-o situatie asemanatoare cu a noastra. Nici cei de la Târgu Jiu n-au putut sa pregateasca din timp, cu grija, noul sezon si sa se puna la punct corespunzator. Ma gândesc, evident, la o victorie, dar in nici un caz nu o vom obtine daca ne gândim ca mergem la Târgu Jiu in excursie. Decât asa, mai bine ramâneam acasa“, a declarat „Fiara“. Lacatus considera ca UTA nu este in criza, desi a obtinut un singur punct in ultimele doua etape.


„Nu fac o tragedie, dar nici nu suntem intr-o situatie buna. Tot ce imi doresc este o iarna linistita, in care sa ne putem pregati corespunzator pentru retur. Avem un lot cu jucatori experimentati, care ii pot aduna pe ceilalti in jurul lor. De asemenea, sunt câtiva fotbalisti care au pareri prea bune despre ei dupa ce-au jucat 12-13 meciuri in Liga I. Ei sa nu uite de unde au plecat si ca mai au multe de demonstrat“, a spus Marius Lacatus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS