10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCiuca s-a bagat la joc

Ciuca s-a bagat la joc

Desi nu este refacut complet, iar doctorii nu si-au dat acordul sa intre in „lupta“, Madalin Ciuca (foto), satul de alergari usoare, a renuntat sa-i mai „admire“ pe colegii sai când efectuau exercitiile cu mingea si a intrat in „pâine“. Capitanul Stiintei si-a surprins coechipierii continuând alaturi de ei si la miute, „apogeul“ lui Ciuca fiind atins atunci când a ramas pe teren si la jocul-scoala care a incheiat „lectia“ de ieri. In ciuda progresului facut in ultimul timp, Madalin Ciuca nu va reveni pe teren intr-un meci oficial decât in returul acestui sezon, pericolul de recidiva fiind foarte mare. Fundasul Stiintei a fost diagnosticat cu „ruptura de ligamente“ dupa ultima partida din Divizia B, cea cu Dinamo II, disputata la Bucuresti.


Celalalt convalescent aflat in recuperare, Catalin Craciunescu, nu a dorit sa riste, el continuându-si activitatea separat, sub supravegherea doctorului Claudiu Stamatescu.


„Meniul“ juvetilor a fost bogat


Cu toate ca nu mai este mult timp pâna la confruntarea cu Jiul Petrosani, Fane Stoica nu a renuntat la elementele fizice, dar nici nu a sarit „calul“. Alb-albastrii si-au inceput activitatea de ieri cu binecunoscutele exercitii de incalzire, stretching si alergari usoare si au continuat cu o miuta timp de 30 de minute. Lasând „obiectul muncii“ pe marginea terenului, Dorel Stoica si compania s-au „delectat“ cu circuitele variate prescrise de „Mourinho“, efortul depus printre jaloane prefatând jocul-scoala care a incheiat sedinta de pregatire.


Programul alb-albastrilor pâna la meciul cu Jiul nu mai cuprinde decât un antrenament, care va fi sustinut astazi, de la ora 10.00, la cantonamentul din Lunca Jiului. Imediat dupa dus si masa de prânz, delegatia Universitatii va porni spre Petrosani, urmând sa innopteze la hotel „Gambrinus“.


Alb-albastrii s-au dat pe ceai


Frigul din ultimul timp a determinat staff-ul tehnic si medical al Universitatii sa inlocuiasca apa plata si minerala din timpul antrenamentului cu ceaiul cald. „Tratamentul“ nu le-a picat prea bine juvetilor, care, desi au strâmbat din nas pentru ca si-ar fi dorit „licoarea“ ceva mai dulce, s-au vazut nevoiti sa respecte decizia, ei negasind nici o „varianta“ in cutia masorilor Aurica Tufan si Ovidiu Blendea. De altfel, ieri, in timpul sedintei de pregatire, s-au facut destule glume pe aceasta tema, multi componenti din lotul Stiintei fiind de parere ca „apa de izvor e cea mai buna bautura…“.


N-au mai fost reprosuri


Daca in timpul antrenamentelor de la inceputul saptamânii alb-albastrii au mai primit câteva observatii din partea antrenorului, ieri, la unica sedinta de pregatire, sustinuta pe stadionul „Ion Oblemenco“, de la ora 14.00, Fane Stoica nu a mai fost nevoit sa intrerupa „lectia“ pentru explicatii. Mai mult decât atât, „Mourinho“ a fost placut surprins de atitudinea elevilor sai si i-a laudat de câte ori a avut prilejul: „Bravo, baieti!“, „Asa, copiii mei“. Principalul Stiintei nu a uitat sa „umble“ nici la moral si si-a incurajat in permanenta „copiii“ spunându-le ca sunt cei mai buni si ca „putem sa-i batem pe toti“. Atitudinea lui Fane Stoica a dat roade, Dorel si compania, cu toate ca au fost foarte concentrati asupra exercitiilor impuse, aratând ca sunt relaxati si binedispusi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS