7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu si Sandu au dat-o la pace

Condescu si Sandu au dat-o la pace

Patrunsi de spiritul slujbei de sfintire a terenului sintetic, cei doi presedinti, Mircea Sandu si Marin Condescu, au incheiat nedecis, 2-2, lupta fotbalistica, in ciuda imbarbatarilor antrenorului de ocazie al „pandurilor“, Viorel Temelescu: „Condescule, ataca Federatia!“. Mircea Sandu i-a trecut in rezerva pe Florin Prunea, Emil Sandoi si Adrian Matei, mergând pe mâna vechilor colaboratori: Moraru – Iovan, Belodedici, Sandu Boc, Ungureanu – Dragnea, Cristi Sava, Mateut, Lupescu si Orac. Fostii internationali au stapânit balonul ca in tinerete si l-au obligat pe Doru Mihut sa inscrie in proprie poarta. Replica „pandurilor“ a fost palida, atacul cu Condescu si Calinoiu fiind slab, in ciuda kilogramelor peste medie. Defensiva federala l-a scapat o singura data pe Neagoe, insa antrenorul „pandurilor“ a ratat lobul si egalarea.


Selectionata gorjeana a inceput in forta partea a doua, insa Bejinaru a ratat incredibil singur cu Prunea. Ocazia s-a razbunat imediat, Mateut reusind sa majoreze scorul cu o lovitura de cap, iar Pavel a profitat de replierea târzie a lui Ungureanu si a redus din handicap. Centralul Cristina Ionescu a vrut sa se convinga daca portarii olteni s-au nascut golgheteri si a dictat o lovitura de la 11 metri pentru Pandurii, iar Vali David a sutat fara sperante pentru Prunea.


„M-am pensionat, dar mi-a placut sa alerg astazi (ieri – n.r.). Nu a fost blat, am jucat corect, nu s-a pus problema. Poate arbitrele stiu ceva. E mai greu la birou decât pe teren“, a declarat antrenorul-jucator Mircea Sandu imediat dupa meci. Partida a intrat in prelungiri la Rânca, unde fotbalistii au sarbatorit punctele impartite frateste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU