17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportProiect de ascensiune

Proiect de ascensiune

Ratând ocazia de a se instala pe un loc confortabil in ierarhia primei ligi, alb-albastrii si-au propus sa se revanseze fata de suporteri in meciul urmator, cu Jiul Petrosani.


Trei victorii in campionat si una in Cupa României reprezentau un parcurs care i-a determinat pe juveti sa spere ca dupa meciul cu Pandurii vor urca in clasament.


Din pacate, cele doua puncte irosite in derbiul Olteniei au privat suporterii craioveni sa-si vada favoritii pe un linistitor loc noua in clasament.


Controversat sau nu, rezultatul inregistrat la finalul duelului cu gorjenii a devenit deja istorie pentru Fane Stoica si compania. Practic, pe „Mourinho“ il preocupa prezentul si viitorul apropiat, mai bine spus partida de duminica, de la Petrosani, meciul cu Jiul reprezentând alta oportunitate de a urca in clasament si de a mentine armonia in sânul echipei.


Juvetii si-au reluat vechile obiceiuri


Singura zi libera acordata de Fane Stoica, dupa „maratonul“ campionat – cupa, a fost savurata de juveti, dar, din pacate, clipele de relaxare au trecut foarte rapid, alb-albastrii revenind la cantonament ieri, in jurul prânzului, reluându-si pregatirile de la ora 15.00. Singura „lectie“ a zilei a fost dedicata, asa cum era si normal, revenirii si acomodarii pentru efortul care urmeaza sa fie depus in urmatoarele zile, programul anuntându-se extrem de incarcat si diversificat. „Reteta“ lui Fane Stoica va cuprinde câte doua „lingurite“ de efort astazi, mâine si joi si una singura vineri, respectiv sâmbata dimineata, zi in care delegatia alb-albastra va pleca spre Petrosani.


Astazi si mâine, proba video


De când a preluat echipa, Fane Stoica a pus mare accent pe cunoasterea viitorului adversar, inregistrarile video cu evolutiile „dusmanului“ jucând un rol extrem de important in privinta desfasurarii antrenamentelor, pentru ca „antidotul“ trebuie gasit inaintea confruntarii. Constient de faptul ca „minerii“ vor strânge rândurile, punctele din meciul de duminica fiind capitale pentru acestia, „Mourinho“ le-a pregatit „cinematograful“ elevilor sai, astazi si mâine, la cantonamentul din Lunca Jiului, urmând sa „ruleze“ filmulete cu ultimele prestatii ale Jiului Petrosani. Alb-albastrii isi vor cunoaste foarte bine rivalii si vor putea profita de punctele slabe, contracarând totodata initiativele gazdelor de a surprinde defensiva craioveana.


Cu toate masurile de precautie luate, juvetilor nu le ramâne decât sa traga tare la antrenamente si sa priveasca increzatori confruntarea cu penultima clasata, al carei moral scazut coroborat cu teama de a nu pierde sunt factori benefici oltenilor, care trebuie speculati la maximum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU