16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii au invins Grecia

Oltenii au invins Grecia

Selectionata de fotbal amator a Olteniei a inceput cu dreptul campania de calificare la Europenele de anul viitor din Germania. Jucatorii pregatiti de Florin Constantinovici si Sorin Patrascu, care reprezinta, de fapt, România, s-au impus cu 3-2 in fata Greciei, in primul meci din grupa a 7-a preliminara a turneului ce are loc in Bulgaria. Tricolorii au fost condusi cu 1-0 la pauza, dar au revenit in repriza secunda, gratie reusitelor lui Jenaru (’51), Sirbu (’66) si Dita (’87).


„Dupa un inceput bun de meci, in care am irosit trei mari sanse de gol prin Lacatusu, Petrovici si Sirbu, care au ratat din postura de singuri cu portarul, ne-am relaxat putin crezând ca vom câstiga lejer, iar grecii ne-au taxat, marcând la primul lor sut pe poarta, in finalul reprizei. La pauza am avut insa inspiratia de a efectua doua schimbari care s-au dovedit decisive. In plus, prin urcarea lui Dita in atac am câstigat un om in avanposturi, acesta fiind, de altfel, cartea câstigatoare, pasând la golui doi si marcându-l pe cel al victoriei“, a afirmat secundul Sorin Patrascu.


Selectionata Olteniei s-a prezentat in urmatoarea formula: Barbu – Dita, Marinescu, Iovan, Rapcea – Petrovici, Zaharia (’46, Piciu), Burada – Sirbu, Lacatusu (’46, Jenaru), Bucatea (’75, Badoi). In celalalt meci, Bulgaria a invins greu pe San Marino cu scorul de 1-0. Tricolorii mai au de jucat astazi cu San Marino si joi cu Bulgaria, câstigatoarea grupei urmând sa obtina „biletele“ pentru Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS