16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergoconstructia Craiova a facut scor cu Timisoara

Energoconstructia Craiova a facut scor cu Timisoara

Energoconstructia Craiova s-a impus cu 11-0 in meciul sustinut, in deplasare, in compania formatiei CS Informatica Timisora. Oltenii au marcat prin S. Chivu (3), Pantelimon (2), Chiliman (2), Mihalache, Bugala si A. Luta, cea de-a unsprezecea reusita din contul craiovenilor având ca autor un jucator al echipei gazda. Energoconstructia a evoluat in formula: Rizan – Pantelimon, Cioboiu, Chiliman, Bugala. Au mai jucat: Mihalache, Chivu, Nistoran, Luta, Butoi si Guran.


„Dupa meciul cu CIP Deva am avut o discutie cu jucatorii, iar acestia au inteles ca trebuie sa adordeze altfel partidele, iar rezultatele s-au vazut la Timisoara, când echipa gazda a trimis primul sut pe spatiul portii când scorul era 10-0. Sper ca jucatorii mei vor fi la fel de motivati si in meciul viitor, când vom intâlni una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, ACS Odorheiul Secuiesc“, a spus ieri antrenorul Nistoran. Meciul cu ardelenii va avea loc duminica, de la ora 10.00, partida având mari sanse sa fie transmisa in direct pe National TV. La acest meci, Energoconstructia nu se va putea baza pe Mirea, care a decis sa incheie conturile cu gruparea olteana dupa infrângerea cu CIP Deva, si Florescu – accidentat (entorsa de genunchi).


Altfel, in etapa a cincea a Ligii a II-a la futsal, echipele craiovene au inregistrat urmatoarele rezultate: CS Arctica – Cetatea Alba Iulia 6-7, Futsal Club Arad – Real Craiova 3-4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS