10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAmical cu iz de blat

Amical cu iz de blat

Conducerea Federatiei Române de Fotbal va participa astazi la inaugurarea terenului sintetic din Complexul Sportiv Municipal Târgu Jiu, actiunea fiind marcata printr-un meci demonstrativ ce va opune o selectionata a clubului Pandurii si selectionata FRF. Jocul, programat de la ora 14.00, pe durata a doua reprize de câte 30 de minute, va fi precedat de o slujba de sfintire a terenului.


Selectionata FRF condusa de presedintele Mircea Sandu ii va avea in componenta pe Emil Sandoi, Victor Piturca, Alexandru Boc, Stefan Iovan, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan, Ionut Lupescu, Florin Prunea, Adalbert Kassai, Tete Moraru si Dumitru Mihalache, in timp ce pentru Pandurii vor evolua, pe lânga presedintele Marin Condescu, primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, presedintele CJ Gorj, Ion Calinoiu, directorul general al SNLO, Daniel Burlan, si antrenorii Eugen Neagoe, Vali David, Florin Bejinaru, Sebastian Moga, Mihai Stelescu, Dorian Gugu, Constantin Andriuca, Doru Mihut si Cristi Popescu. Meciul va fi arbitrat, cel mai probabil, de presedintele CCA, Gheorghe Constantin, dar este posibil ca o brigada feminina cu Cristina Ionescu la centru sa conduca aceasta partida.


Presedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, doreste prin aceasta actiune popularizarea fenomenului fotbalistic in Gorj. „Scopul acestui meci va fi in primul rând inaugurarea unui teren sintetic de dimensiuni normale la Târgu Jiu, teren ce poate fi omologat si pentru jocuri de Liga I. Aveam nevoie de el pentru antrenamentele echipei mari, dar si pentru antrenamentele si jocurile echipelor de juniori si cred ca acest lucru ar trebui sa il faca toate cluburile de prima liga din tara. In al doilea rând, vrem o popularizare a fenomenului in zona prin aceasta actiune la care vor lua parte unii dintre marii fotbalisti ai României“, a declarat Condescu.


Fara infrângere dupa trei etape in Liga I, Eugen Neagoe revine in teren pentru a continua sirul victoriilor in fata unei echipe formate din foste glorii ale fotbalului românesc. Neagoe exclude blatul, spectacolul fotbalistic fiind primordial si nu scorul inregistrat la final. „Au jucatori valorosi, fosti internationali aproape toti. Nu stiu cine va sta pe banca. Din punctul meu de vedere, domnul Condescu este antrenorul pentru partida de mâine (astazi – n.r.). Noi nu facem blaturi, nu am intrat in nici un joc si nici nu intram niciodata. Fotbalul se joaca numai pe teren. Ne dorim sa fie un spectacol fotbalistic, nu conteaza cine va câstiga, ci cum va fi atmosfera“, a afirmat „Geana“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII