15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPremiera sub Tâmpa

Premiera sub Tâmpa

Cupa României


Ceahlaul – Universitatea


• Stadion „Tineretului“ Brasov, astazi, ora 12.00.


• Formatii probabile:


Ceahlaul: I. Curca – Vasiie, Alistar, Avadanei – Nohai, T. Serban, Simici, Ivasca – Diaz, Doicaru, M. Ilie. Antrenor: Ion Moldovan.


Universitatea: Bornescu – Gargalie, D. Stoica, Mitchell, Velcovici – Dananae, Fl. Costea, Saceanu, Rose – Pirvu, Baird. Antrenor: Stefan Stoica.


• Vor arbitra: A. Bogaciu – I. Radu si D. Rosu.


Oltenii lui Fane Stoica spera la al patrulea succes consecutiv, iar „Pinalti“ spune ca pe moldoveni nu-i intereseaza Cupa României.


Sortii au facut ca in Cupa oltenii sa se intâlneasca din nou cu moldovenii lui „Pinalti“, dupa ce in urma cu aproximativ doua saptamâni Universitatea a invins pe Ceahlaul intr-un meci de campionat, 1-0. Intâlnirea a fost pe 13 octombrie, la Caracal, „nasul“ moldovenilor fiind Florin Costea. Partidele din Cupa au avut intotdeauna un farmec aparte si de multe ori s-au calificat echipele cu sansa a doua. De la numirea lui Stefan Stoica ca antrenor principal la Universitatea, oltenii nu au pierdut nici un meci in campionat, obtinând trei victorii consecutive, iar astazi ei vizeaza calificarea in optimile Cupei. De cealalta parte, Ion Moldovan a preluat conducerea tehnica a Ceahlaului din etapa a 4-a a campionatului, obtinând pâna acum patru victorii, o partida s-a terminat la egalitate, iar in alte patru a fost invins.


„Pinalti“ are alte prioritati


In ultima etapa de campionat, „plaiesii“ lui „Pinalti“ au invins UTA, cu 2-1, golul victoriei fiind marcat de un jucator oltean, Mircea Ilie. Presedintele de onoare al moldovenilor, Gheorghe Stefan, a fost ieri sincer: „Pe noi ne intereseaza mai putin Cupa României decât campionatul. Oricum, acest meci de la Brasov cu Universitatea este deschis oricarui rezultat. E posibil orice intr-un asemenea meci de Cupa, poate prelungiri, cine stie… Nu vrem nici un fel de revansa fata de meciul din campionat, cum ma intrebati“. Cele doua echipe nu s-au intâlnit niciodata in Cupa României. Finantatorul Universitatii nici nu concepe ca oltenii sa se impiedice de echipa lui „Pinalti“, mai ales ca elevii lui Fane Stoica ar putea spera, prin Cupa României, la o calificare in extremis in Cupele Europene, ceea ce nu este imposibil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS