14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu si Solomon practica sporturi diferite

Mititelu si Solomon practica sporturi diferite

Adrian Mititelu sustinea ieri ca nu se mai poate juca pe stadionul „Ion Oblemenco“ si ca aceasta arena „are sanse minime sa primeasca licenta pentru urmatorul sezon“, fiind necesara renovarea acestuia. Cu toate acestea, Antonie Solomon, primarul Craiovei, a declarat ca prioritatea Consiliului Local va fi refacerea Salii Polivalente, care a fost incendiata pe 19 noiembrie 1994.


„Nu am nici o dusmanie cu Adrian Mititelu.Toti tinem cu Universitatea Craiova, dar acum vrem sa terminam Sala Polivalenta, care este o ruina de 12 ani. Refacerea arenei pe care joaca Universitatea costa 120 de miliarde de lei, iar acesti bani nu-i avem acum. Am sa discut cu toti din consiliul local si vom ajunge si la modernizarea stadionului. Sa joace ei foarte bine si o sa dea bani si primaria pentru echipa de fotbal“, a spus Solomon.


Atac la Condescu


Dupa ce si-a amintit ca Pandurii Târgu Jiu a refuzat sa joace meciul din campionat cu Universitatea Craiova pe 29 octombrie, Adrian Mititelu l-a atacat, ieri, pe Marin Condescu, presedintele gorjenilor. „Ar fi vrut sa jucam miercuri seara, dupa meciul de Cupa, sau eventual joi dimineata? Condescu ia doua-trei milioane de la sindicate, toaca banii degeaba. O sa-l dezumflu saptamâna viitoare, ca prea s-a umflat in ultimul timp“, a spus Mititelu. Apoi au fost luati la tinta Costica Stefanescu, cel care pronosticase ca in acest sezon Universitatea nici macar nu va indeplini baremul, dar si suporterii craioveni, care au avut curajul sa-l contreze pe finantatorul Stiintei pentru ideea de a muta echipa la Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU