5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMisiune imposibila

Misiune imposibila

Echipa de handbal masculin Energia Pandurii Târgu Jiu intâlneste astazi, de la ora 19.00, in Capitala, Steaua, una dintre candidatele la titlu. Confruntarea pare dezechilibrata tinând cont de criza pe care o traverseaza gruparea gorjeana, care face deplasarea la Bucuresti in ziua jocului fara extremele Neskov si Enache, ambii accidentati. Antrenorul interimar Mircea Pasek stie de unde vine pericolul si cum sa-l anihileze. „Dupa infrângerea suferita la Târgu Jiu cu Poli Timisoara, jocul cu Steaua va fi foarte greu. Am pregatit ceva nou in atac, iar in aparare as opta pentru un sistem 5-1, cu marcaj om la om la centrul Stelei, Mazilu, si daca va fi nevoie chiar 4-2, cu Sania, al doilea jucator in marcaj om la om. Mazilu este un bun coordonator care pune in valoare atât interii, cât si pivotii, iar Sania este un aruncator periculos, care poate sa inscrie multe goluri“, a spus Pasek, care nu stie cât va dura mandatul sau de antrenor.


Handbalistii de la care tehnicianul asteapta sa scoata echipa din criza, Preda, Truica si Mazilu, nu sunt in cea mai buna forma. „Truica este intr-o scadere de forma, l-am intrebat daca are probleme si a negat. La fel am avut o discutie cu Mazilu, l-am intrebat si pe el daca are probleme familiale pentru ca in meciul cu Poli a avut sapte aruncari si nici un gol, ceva incredibil.


Numele de Preda spune ceva, Truica la fel, poate ca nu se inteleg asa bine, dar eu vreau sa-i fac sa vorbeasca aceeasi limba in teren. Daca nu am speranta si incredere in acesti baieti nu am ce cauta aici. Nu sunt suta la suta convins, dar mergem acolo sa obtinem un rezultat cât mai bun“, sustine interimarul Pasek.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS