20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLiderul vine in Valea Rosie

Liderul vine in Valea Rosie

In runda a 12-a a esalonului trei, toate cele patru echipe doljene au parte de meciuri extrem de dificile. Armata primeste pe teren propriu replica liderului seriei a 4-a, Severnav Severin, echipa care are ca obiectiv promovarea. In schimb, „militarii“ lui Marian Bicu nu si-au propus decât sa faca jocuri cât mai bune. „Ca de obicei, noi tratam fiecare meci la victorie, indiferent de numele adversarului. Sigur, ne asteapta un joc dificil, cu o echipa puternica, dar acest lucru nu ne sperie. Suntem o formatie ambitioasa, asa ca va fi un meci de care pe care, mai ales ca nu ne confruntam cu probleme de efectiv“, a spus Bicu.


Si Dunarea Calafat are un joc greu la Severin, in fata unei echipe, Minerul Mehedinti, aflata de asemenea in cartile promovarii. Chimia are sansa astazi sa „evadeze“ din subsolul clasamentului, dar pentru aceasta trebuie sa câstige la Ticleni, gazdele aflându-se si ele intr-o situatie dificila. A patra formatie a Doljului, Gaz Metan Podari, joaca acasa cu Oltul Slatina, echipa aflata in revenire de forma dupa succesul categoric din etapa trecuta, 9-4 cu Petrolul Ticleni. Alta partida interesanta se disputa mâine, la Matasari, unde are loc un adevarat derbi al echipelor miniere.


Iata programul meciurilor de astazi (ora 15.00): Armata Craiova – Severnav Severin, Minerul Mehedinti – Dunarea Calafat, Petrolul Ticleni – Chimia Craiova, Gaz Metan Podari – Oltul Slatina, CS Vulcan – Progresul Corabia, Minerul Uricani – EMC Rovinari. Partidele CS Alexandria – Unirea Costesti, Alro Slatina – Rova Rosiori si Minerul Matasari – Minerul Motru se disputa mâine, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS