3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVor inca trei puncte

Vor inca trei puncte

Building Vânju Mare vrea sa obtina victoria pentru a se departa de amenintarea ultimului loc.


Liga a II-a


Building – Poli II Timisoara


• Stadion „Victoria“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Building Vânju Mare: Nedelcea – Cita, Gheorghe, Gadaleanu – Nitu, Poenaru, Dracea, Poiana, Faget – Fl. Serban, Bontoi. Antrenor: Iulian Babas.


Poli II Timisoara: Baba – Luchin, Mera, Scutaru, Siminic – Popovici, Rada, Daminuta, Bus – Straut, Axente. Antrenor: Iosif Rotariu.


• Vor arbitra: A. Bogaciu – V. Bostina, Cl. Florea.


• Observator: S. Gaman.


Gazdele jocului de astazi vin dupa un rezultat excelent, etapa trecuta câstigând fara drept de apel meciul disputat la Dej, cu Unirea din localitate, scor 2-0, gratie golurilor reusite de Poenaru (‘9) si Gadaleanu (’22). Pentru intâlnirea cu echipa a doua a lui Poli Timisoara, mehedintenii spera sa se revanseze si in fata propriilor suporteri si isi doresc cu ardoare acumularea a inca trei puncte, pentru a se indeparta de zona fierbinte a clasamentului.


In cursul saptamânii, Building s-a pregatit pe terenul de la Schela Cladovei, in echipa nefiind probleme de ordin medical. Oaspetii, antrenati de fostul international Iosif Rotariu, s-au cazat la Drobeta Turnu Severin, din cauza lipsei unui hotel in Vânju Mare, urmând sa se deplaseze spre locul faptei in ziua meciului. Timisorenii au obtinut etapa trecuta o victorie importanta in fata echipei din Caracal, sperând si ei la un rezultat pozitiv astazi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS