13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSlabi pe semicerc, tari in declaratii

Slabi pe semicerc, tari in declaratii

Dupa eliminarea prematura din cupele europene la echipa se anunta masuri radicale, fiind posibila si o debarcare a antrenorului Liviu Andries.


Eliminarea echipei de handbal masculin Energia Pandurii Târgu Jiu din turul II al Cupei EHF a adâncit criza pe care o traverseaza gruparea gorjeana in acest debut de sezon. Antrenorul Liviu Andries i-a acuzat pe jucatorii nou-veniti, cu exceptia lui Costea, de lipsa de valoare, presedintele Gore Popescu a amenintat cu reducerea contractelor si cu disponibilizari, iar handbalistii sunt deocamdata dezorientati si restanta cu Uztel Ploiesti, de mâine, pare deja pierduta.


Unul dintre cei mai slabi jucatori din returul cu Gumarny Zubri, Cristian Preda, considera ca vina pentru esec apartine si antrenorului si cere masuri dure. „Sunt suparat de faptul ca oamenii din conducere mi-au spus ca nu am valoare. Sunt de trei luni aici, am fost patru ani la Dinamo, doi la Steaua si nimeni nu mi-a spus vreodata ca nu am valoare. Domnul antrenor ne-a zis tuturor ca nu avem valoare de când ne-a vazut. Nici nu am atins mingea si ni s-a spus ca nu avem valoare. Daca noi n-avem valoare, el ce valoare are? Cine ne-a adus la echipa daca nu el? Parca domnul antrenor Liviu Andries a antrenat pe Magdeburg sau pe Real Ciudad si a venit acum aici si ne-a gasit «varza». Sunt realist ca am jucat prost, dar nu numai eu. Nimeni din echipa asta nu joaca handbal. Singurul care a jucat bine in meciul cu cehii este Dan Ilies“, a afirmat suparat Preda.


Preda vrea sa plece


Acesta este dispus sa paraseasca echipa daca se considera ca este vinovat de rezultatele slabe. „Este o buba cam mare, nu cred ca doua victorii consecutive ne-ar scoate din criza. Cert este ca trebuie sa se ia masuri dure. Eu am venit sa joc handbal, puteam merge in alta parte, dar am ales Târgu Jiul. Daca se considera ca nu mai este nevoie de mine si ca sunt principalul vinovat care a dus echipa in halul in care este, imi iau geanta si plec“, a incheiat Cristian Preda.


Aseara, la sediul clubului, s-a intrunit Consiliul de Administratie pentru a lua masuri, fiind posibila si o debarcare a antrenorului Liviu Andries. „Este o ruptura intre jucatori si antrenor. Este probabila si o schimbare de antrenor, iar daca membrii CA vor hotari acest lucru, stiu pe cine sa aduc“, a comentat Gore Popescu, presedintele sectiei de handbal a clubului Energia Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS