24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEtapa plina de incidente

Etapa plina de incidente

Runda a saptea a campionatului judetean Mehedinti a adus evenimente nedorite. La Devesel, dupa marcarea celui de-al treilea gol, capitanul echipei oaspete CS Strehaia a protestat, acuzând o posibila pozitie de ofsaid. Acesta s-a ales cu un cartonas galben, dar in sprijinul sau a sarit si portarul Dorel Geamanu, care a fost si el avertizat. Acesta nu s-a multumit insa numai cu protestele si i-a lovit atât pe centralul M. Balaci, cât si pe asistentul M. Cercel, dupa care a primit cuvenitul cartons rosu. La finalul jocului, brigada de arbitri a retinut carnetele de legitimare ale celor doi fotbalisti.


Incidente s-au petrecut si la partida de la Cujmir când, la sfârsitul jocului, s-a iscat o bataie intre componentii celor doua formatii, doi dintre jucatorii importanti ai gazdelor, Marinas si Papusoiu, lovindu-l cu bestialitate pe portarul oaspetilor. Toate aceste incidente vor fi judecate de Comisia de Disciplina a AJF Mehedinti.


Iata rezultatele complete alte etapei a saptea: Unirea Devesel – CS Strehaia 3-0, Recolta Danceu – Agromec Simian 0-1, Dunarea Orsova – Constructorul Eselnita 6-0, Dunarea Hinova – ASTermo 6-1, AS Sovarna – Unirea Livezile 5-1, FC Disel Severin – Breznita de Ocol 7-0, Cerna Baia de Arama – Severnav II 0-2, Viitorul Cujmir – Pandurii Cerneti 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS