8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDonadoni, sustinut de jucatori

Donadoni, sustinut de jucatori

Roberto Donadoni (foto), selectionerul nationalei Italiei, care a obtinut sâmbata, in fata Ucrainei, prima sa victorie de când se afla la cârma „squadrei azzurra“, dupa un egal si o infrângere, este sustinut de jucatorii sai. Componentii nationalei Italiei i-au dedicat acestuia victoria obtinuta pe „Stadio Olimpico“ din Roma.


„Vreau sa le multumesc public jucatorilor echipei nationale pentru ca au fost alaturi de mine“, a spus Donadoni.


„Am câstigat pentru Donadoni. Ca si noi, si el a trecut prin momente dificile“, a spus atacantul Luca Toni, autorul celui de-al doilea gol al meciului cu Ucraina. „Acest succes este dedicat lui Donadoni“, a afirmat, la rândul lui, Gennaro Gattuso. „Toate criticile si toate polemicile care l-au vizat pe selectioner ne-au ambitionat“, a precizat portarul Gianluigi Buffon.


Daca Federatia Italiana de Fotbal l-a sustinut tot timpul pe selectionerul Roberto Donadoni, presa italiana l-a luat la intrebari pe fostul jucator al Milanului, care a recunoscut ca „squadra azzurra“ nu joaca la nivelul la care a facut-o la CM 2006: „Este evident ca mai trebuie puse la punct multe lucruri“.


Italia ocupa locul al treilea in Grupa B de calificare la Campionatul European din 2008 si va intâlni mâine, in deplasare, Georgia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS