15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea de sperante

Universitatea de sperante

O data cu numirea lui Stefan Stoica la cârma echipei, toata lumea spera ca se va schimba ceva in angrenajul oltenilor si vor incepe sa apara si rezultatele.


Startul slab din acest sezon i-a determinat pe suporterii olteni sa devina putin mai pesimisti, rezultatele obtinute de favoriti pâna in prezent alimentându-le teama ca Universitatea va poza din nou in victima in partida de astazi, de la Urziceni. Un motiv in plus de ingrijorare este dat de faptul ca alb-albastrii au iesit destul din „sifonati“ din dubla cu Unirea din sezonul trecut, ambele intâlniri fiind trecute la capitolul esecuri.


Cu toate ca statistica nu este de partea Craiovei, fanii Stiintei stiu ca nici un meci nu seamana cu altul si ca de multe ori fotbalul este imprevizibil, fapt ce mentine speranta ca Universitatea isi va reveni si isi va confirma valoarea, una de prima liga. De altfel, publicul oltean are un motiv in plus sa creada ca va iesi soarele si in Banie, numirea lui Stefan Stoica in functia de antrenor principal având rolul de a crea socul de care aveau nevoie fotbalistii Universitatii.


Juvetii stau totusi binisor cu moralul


Inca de la inceputul acestei saptamâni, staff-ul tehnic alb-albastru a lucrat la capitolul moral. Cum Dorel si compania si-au pierdut increderea in propriile forte, plus ca au fost bulversati de schimbarile din ultima vreme, a fost foarte greu sa se consemneze un salt urias.


Treptat, Fane Stoica a incercat si, in mare masura a reusit, sa-i monteze pe juveti si sa le schimbe parerile negativiste, progresul facut observându-se prin faptul ca majoritatea componentilor se gândesc la o victorie in partida de astazi.


Tinând cont de faptul ca si la Unirea Urziceni au avut loc destule schimbari in acelasi timp, putem spune ca egalitatea primeaza la toate capitolele, iar singurul lucru care poate decide soarta partidei este sansa.


Suporterii vor fi alaturi


Asa cum ne-au obisnuit, fanii Universitatii nu pot sta in fata televizorului atunci când echipa de suflet evolueaza in deplasare. Simtind ca alb-albastrii au nevoie de incurajarile lor mai mult ca niciodata, ultrasii olteni au promis ca vor fi prezenti astazi la Urziceni intr-un numar destul de mare.


Deoarece din Craiova si-au anuntat participarea peste 150 de suporteri, iar din Bucuresti aproape o suta, putem spune ca Dorel Stoica si compania se vor simti la Urziceni ca acasa.


Asadar, jucatorilor olteni nu le ramâne decât sa lupte si sa risipeasca norii care s-au abatut asupra Stiintei, o eventuala victorie obtinuta astazi insemnând enorm atât in economia campionatului, cât si in perspectiva disputelor viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU