14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal, en fanfare!

FC Caracal, en fanfare!

In timp ce caracalenii se lupta pentru podium, oltenii de la Building Vânju Mare si-au „consolidat“ pozitia de lanterna rosie a seriei.


In etapa de ieri, reprezentantele Olteniei n-au reusit decât o singura victorie, previzibila de altfel, FC Caracal – Unirea Deja 3-0. Meciul de la Caracal a debutat in forta, cum se spune, in minutul 12 tabela fiind deja miscata de doua ori in favoarea gazdelor, prin golurile inscrie de Boroiban (‘7), un gol superb, si Vlasceanu (’12). Oaspetii nu au pus nici o problema serioasa elevilor lui Iordan Eftimie, partida incheindu-se cu un categoric 3-0, ultimul gol fiind marcat de acelasi Boroiban (’58, p). Partida a fost urmarita si de oficiali ai Universitatii (Ion Geolgau, Silvian Cristescu, Ovidiu Costesin), care au revazut arena din Caracal deoarece Universitatea va disputa aici doua meciuri de acasa, stadionul din „Orasul Minunilor“ corespunzând pretentiilor Ligii I, dar urmeaza a fi reverificat de reprezentatul Ligii Profesioniste de Fotbal, Viorel Duru, presedintele Comisiei de licentiere.


CSM Râmnicu Vâlcea, pretendenta in sezonul trecut la promovarea in prima liga, a capotat ieri acasa, 0-2, in fata unei echipe de pluton, IS Câmpia Turzii. Condusi la pauza, 0-1, vâlcenii nu au reusit in repriza a doua mai nimic, tot oaspetii fiind cei care au mai marcat un gol.


Liderul seriei a 2-a, Dacia Mioveni, n-a obtinut decât un rezultat de egalitate in fata „lanternei rosii“, Building Vânju Mare, 0-0, mentinându-se astfel pe prima pozitie a clasamentului seriei, fara nici o infrângere, in timp ce oltenii de la Vânju Mare si-au „consolidat“, din pacate, ultimul loc din clasament,18. Reamintim, in acest sezon retrogradeaza in Liga a III-a echipele clasate pe locurile 18, 17, 16 si 15. In plasa liderului se afla Universitatea Cluj, echipa care s-a impus la Resita pe merit, intr-un meci arbitrat de o brigada din Banie (Silviu Bogdan, Dragos Iliescu si Florin Buzarnescu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS