17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea, in efectiv complet

Universitatea, in efectiv complet

Aseara, la cel de-al doilea antrenament al zilei, si-a facut aparitia si noul antrenor cu portarii, Stefan Crisan fiind foarte incântat de revenirea in Banie.


Demiterea lui Pap Deac din functia de antrenor cu portarii l-a readus pe Stefan Crisan in Banie, fostul goal-keeper al Stiintei din anii ’90 sarind in ajutorul cumnatului sau, Stefan Stoica. Crisan si-a inceput activitatea la Universitatea cu o intârziere de doua zile, insa acest lucru a fost cauzat de faptul ca oferta venita din partea oltenilor l-a luat prin surprindere si nu a apucat sa-si rezolve problemele din Germania, unde este stabilit cu familia. Fane Crisan a facut cunostinta cu noii sai elevi abia la cea de-a doua sedinta de pregatire de ieri, sustinuta pe gazonul stadionului „Ion Oblemenco“, de la ora 17.00. Noul secund al Stiintei s-a declarat multumit de calitatile portarilor craioveni, dar in special de Mircea Bornescu, afirmând despre „Jose“ ca are un potential urias si trebuie valorificat.


„Mourinho“ a pus accent pe minge


Daca la primul antrenament al zilei Stefan Stoica a alternat exercitiile cu mingea cu cele fizice, in timpul celei de-a doua „lectii“, tehnicianul Universitatii a dorit sa imbunatateasca relatiile de joc, supunându-si elevii unui sir de elemente tehnico-tactice. Stoica a organizat un joc-scoala pe o jumatate de teren, dupa care a lucrat foarte mult cu atacantii faza de finalizare, in timp ce restul componentilor echipei au intrat pe mâna „secundului“ Daniel Mogosanu. Nu au lipsit atacurile unu contra unu, atacuri pe benzi finalizate cu centrare in careu, reluate pe poarta de atacanti. „Mourinho“ s-a ocupat special de oamenii din avanposturi, solicitându-i foarte mult la combinatii, finalizate de regula cu suturi din prima din afara careului de 16 metri. Nici jucatorii defensivi nu au scapat cu una, cu doua, ritmul alert impus de Fane Stoica reducându-i pe juveti la tacere.


Un lucru extrem de important este faptul ca lista medicului Claudiu Stamatescu este aproape goala, doar Gabriel Velcovici se mai resimte putin dupa entorsa suferita in meciul cu Otelul Galati, semn ca duminica, la Urziceni, lotul alb-albastru va fi complet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU