14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRamâne cum s-a stabilit

Ramâne cum s-a stabilit

Probele video, prezentate ieri comisiei din cadrul FRF de catre fostul antrenor al Universitatii Craiova, nu au schimbat cu nimic datele problemei, suspendarea de patru etape ramânând valabila.


Chiar daca a anuntat ca se gândeste sa ia o pauza, Ovidiu Stinga s-a prezentat ieri in fata Comisiei de Disciplina, pentru a demonstra cu proba video ca nu l-a lovit cu capul in figura pe Andrei Ionescu, solicitând „judecatorilor“ sa reduca din suspendarea sa de patru etape. „Olandezul“ si-a recunoscut vina, fiind constient ca si intentia se pedepseste, dar a considerat ca doua etape de suspendare sunt suficiente pentru fapta savârsita in partida cu Poli Iasi. Practic, fostul tehnician al Stiintei a facut recurs la decizia Comisiei de Disciplina doar pentru ca imaginea sa sa nu fie afectata, dar verdictul forului din cadrul FRF a ramas neschimbat, fapt care l-a determinat sa se gândeasca serios sa puna ghetele in „cui“.


„Din pacate, suspendarea nu s-a redus. Oricum, nu mai era important. Sunt putin suparat pentru ca se poate sa fi fost ultimele clipe din viata mea de fotbalist si nu trebuia sa ies in astfel de ipostaze. In proportie de 95 – 99 la suta au fost ultimele momente din viata mea de fotbalist“, a spus Stinga. „Adrian Mititelu ma tine mereu lânga el si isi doreste sa mai joc. Nu mai pot nici fizic si nici moral sa fiu cel de acum patru – cinci ani, iar evolutia mea ar fi una modesta si nu s-ar ridica la nivelul primei divizii“, a completat Stinga.


Hotarârea Comisiei de Disciplina l-a determinat pe Ovidiu Stinga sa mearga intr-o scurta vacanta in Grecia, urmata de o perioada alaturi de familie in „Tara Lalelelor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU