13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGata cu ghinioanele!

Gata cu ghinioanele!

Liga I


Farul – Pandurii


• Stadion „Farul“, astazi, ora 19.30 (Telesport).


• Formatii probabile:


Farul: Vlas – Bacila, Gheara, Schiopu, Florea – Voiculet, Lungu, Todoran – Gurita, Armel, T. Moldovan. Antrenor: Ion Marin.


Pandurii: Guso – Mândrean, Bogoi, Chibulcutean, Dragomir – Zoicas, Stânga, Vranjkovic, Orac – I. Iordache, Luca. Antrenor: Eugen Neagoe.


• Vor arbitra: A. Bogaciu – C. Fecioru, D. Rosu.


• Observatori: R. Pascu, C. Stefan.


Pandurii Târgu Jiu este singura grupare din Liga I care s-a intors din fiecare deplasare cu traista goala.


Jocul cu Farul Constanta de astazi este o noua sansa pentru echipa lui Eugen Neagoe de a pune capat ghinioanelor. Cu exceptia episodului Galati, când oltenii nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, celelalte meciuri din deplasare au fost pierdute de „panduri“ la limita. „Dupa victoriile de acasa, baietii vor sa sparga gheata pe Litoral, unde ne propunem sa nu pierdem. Farul este un adversar greu, dar ne jucam sansa si speram sa scapam de ghinioane. In precedentele deplasari am jucat bine, dar nu am luat puncte“, a declarat secretarul general Daniel Baloi.


Tot de ghinion se plâng si adversarii, care si-au luat masuri suplimentare pentru meciul cu Pandurii. Oficialii clubului constantean au sfintit terenul de joc dupa seria neagra din acest debut de sezon, cu o singura victorie acasa in cinci etape. Farul va miza totul pe cartea atacului, interimarul Ion Marin mizând pe un sistem de joc cu trei atacanti. „Vom schimba sistemul de joc din 4-4-2 in 4-3-3. Principala noastra problema este moralul jucatorilor. In cinci etape am câstigat patru puncte si rezultatul cu Pandurii este foarte important. Farul dispune de jucatori valorosi carora le lipseste increderea in fortele proprii. Echipa este pe drumul cel bun dupa meciul cu Rapid si practic suntem obligati sa câstigam acest joc“, a spus „secundul“ Farului, Lucian Marinoff.


Armel vrea sa marcheze


Farul Constanta dispune de un avantaj moral in fata echipei Pandurii Târgu Jiu, dupa ce sezonul trecut a câstigat toate cele sase puncte puse in joc.


Echipa condusa in tur de Petre Grigoras a câstigat pe „Municipal“ cu scorul de 2-1 la debutul „pandurilor“ in prima divizie, iar Vukotic l-a batut in retur pe Hizo cu 1-0, pe stadionul „Farul“, gol marcat de Liviu Mihai, absent acum din cauza unei accidentari.


Ion Marin nu-l poate folosi nici pe Pacurar, si el accidentat, in timp ce Neagoe nu dispune de A. Popescu, suspendat, iar Vintilescu, Jovanovic, Rus si Ursu au probleme medicale.


Fostul component al echipei din Târgu Jiu, congolezul Armel, este anuntat titular contra „pandurilor“. „Eu am crescut in valoare la Târgu Jiu. Este greu sa joc impotriva echipei Pandurii, dar trebuie sa-mi fac datoria de jucator profesionist. Daca voi avea ocazia, nu voi ezita sa dau gol“, a declarat Armel Disney, golgheterul echipei Pandurii sezonul trecut, cu patru reusite.


Neagoe considera normala atitudinea lui Armel, care va fi tratat ca oricare alt adversar de jucatorii sai. „Pe Armel, daca va juca, il vom trata ca pe ceilalti jucatori. Fiecare este normal sa-si faca datoria acolo unde este, nu conteaza cum il cheama sau daca a fost la Pandurii“, a sustinut Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS