17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMasuri aspre impotriva violentei

Masuri aspre impotriva violentei

Mircea Sandu (foto), presedintele FRF, a anuntat ieri ca Aron Huzu, Gheorghe Constantin, Vasile Avram, Cornel Sorescu, Ion Craciunescu, Mircea Salomir si Constantin Tudor nu vor mai face parte din rândul observatorilor din Liga I deoarece au rude de gradul I care arbitreaza in acest esalon. De asemenea, numarul membrilor Comisiei de Arbitri a fost redus de la 13 la 7, presedinte fiind tot Gheorghe Constantin, iar vicepresedinte Marcel Lica.


Presedintele FRF a vorbit si despre incidentul de la Craiova, când Adrian Mititelu i-a „altoit“ pe arbitri, amenintând: „Daca se va repeta un astfel de incident, clubul de care apartine respectivul oficial va fi penalizat cu trei puncte. Nu trebuie sa suporte sustinatorii acelei echipe vizionarea pe teren neutru a meciului formatiei favorite“, a declarat Mircea Sandu. In plus, acesta a anuntat ca, „daca se vor repeta incidentele din tribuna de la meciul Dinamo-Steaua, orice grup de suporteri care va gresi nu va mai avea voie sa intre la meciuri pe acel stadion, doi ani“.


Mircea Sandu a depus plângere la Comisia de Disciplina impotriva presedintelui CA al FC Steaua, Gigi Becali, si a managerului general stelist, Mihai Stoica. Becali declarase dupa partida Dinamo-Steaua, scor 1-0, ca putea sa il cumpere pe Mircea Sandu pentru 500.000 de euro, dar ca, probabil, a fost cumparat de altcineva cu doua-trei sute de mii de euro, in timp ce Mihai Stoica afirmase ca Mircea Sandu a hotarât sa nu fie aduse brigazi straine si ca dirijeaza cine va lua campionatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS