14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCine vrea Universitatea Craiova?

Cine vrea Universitatea Craiova?

Mititelu considera ca atitudinea galeriei nu este deloc intâmplatoare. „Sunt foarte multi oameni care vor ca echipa asta sa dea gres, sunt planuri sa mi-o ia din iarna. Se insala, ca n-au ce sa-mi ia mie“, a spus finantatorul Stiintei, care banuieste ca a fost lucrat si din interior: „Sunt prea multe gafe care s-au facut la meciuri importante. Daca stam sa ne uitam, sa analizam, sunt gafe cum n-au fost niciodata la Universitatea Craiova. Eu sper ca totusi sa fi fost numai niste chestiuni sportive, chestiuni din intâmplare, nu altceva“.


Chiar daca nu a vrut sa dea nume, prin Banie se vorbeste ca ar exista trei grupuri interesate sa preia Universitatea. Unul ar fi condus de primarul Antonie Solomon, celalalt de cuplul Gica Popescu – Giovani Becali, iar unul format din niste investori din Timisoara.


„Ma mut cu echipa din oras“


Pâna una-alta, Mititelu a anuntat ca echipa nu este de vânzare. „Când o sa vreau sa plec, o sa spun cu un an-doi inainte. Daca o sa continue o stare de creare a unor situatii tensionate in jurul echipei va dau cuvântul de onoare ca ma mut cu echipa din oras. Echipa nu este de vânzare. Am cumparat-o, am muncit mult pentru ea, am riscat mult, m-am chinuit, am sute de nopti nedormite si nu cedez eu la presiunile unui grup de 20 de insi care incep sa tipe. Nu ma simt tradat, ma simt hartuit, pentru ca sunt foarte multi oameni care vor ca echipa asta sa clacheze cu speranta ca o las. Am puterea financiara sa o tin, sa o fac sa fie mult mai puternica“, a dat asigurari Mititelu. Acesta este convins ca echipa va ramâne in primul esalon si a spus: „Universitatea Craiova nu va mai retrograda niciodata in Divizia B. Luati-o ca pe o promisiune, ca pe un angajament“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII