8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNu meritam asa ceva!

Nu meritam asa ceva!

Universitatea a mai oferit aseara inca un motiv de suparare suporterilor. Echipa este incapabila sa se ridice de la pamânt si, chiar daca nu a mai oferit momentele penibile din etapa trecuta, a terminat si de aceasta data meciul in genunchi, fiind „executata“ de o formatie pragmatica. Otelul a trimis doar trei suturi pe spatiul portii, indeajuns pentru a marca de doua ori si a obtine a sasea victorie consecutiva, in timp ce Stiinta s-a afundat si mai mult in subsolul clasamentului.


In ciuda eforturilor depuse, oltenii nu au putut mai mult, faptul ca nu-si pot depasi conditia si ca adevarata fata a Universitatii este cea a unei echipe de anonimi, care va avea viata grea in lupta pentru evitarea retrogradarii, devenind deja o certitudine.


Doar 1.000 de spectatori au venit aseara pe „Ion Oblemenco“ in speranta unui joc bun al alb-albastrilor, dar au plecat dezamagiti, dezaprobându-si favoritii. Peluza Sud a fost goala, in locul galeriei fiind aplasat un banner pe care se putea citi „Vrem investitor, vrem echipa“. Ultrasii au ramas in afara stadionului si din cauza fortelor de ordine, care nu le-au permis accesul in incinta cu mesaje impotriva jandarmilor, de genul „Nu ne puteti impusca pe toti“.


Un joc modest


Craiovenii au avut un inceput bun de meci. Defensiva a fost mai sigura, iar atacurile s-au legat, cel putin pâna in fata portii. Dupa ce Rose si Dina au creat pericol in careul galatean (’13), Universitatea a ratat o imensa sansa de gol prin Lucian Pirvu. Rose a interceptat excelent un balon, a sprintat pe partea stânga, i-a pasat in careu lui Pirvu, dar acesta, singur cu portarul, a preluat si a sutat defectuos, peste transversala (’20). Replica oaspetilor a venit prompt, Paraschiv (reluare cu capul cu putin pe lânga bara) si Jula (sut din careu, scos cu piciorul de Bornescu) fiind aproape de gol in minutul 23. Finalul reprizei a apartinut gazdelor, Rose creând o faza frumoasa incheiata, din pacate, cu un sut in plasa laterala (’41).


La reluare, Stiinta a sperat in golul izbavitor, dar lovitura de cap a lui Baird a trecut cu putin peste transversala (’59). Nici introducerea lui Costea si Ionescu nu a schimbat jocul echipei, desi cei doi s-au zbatut mult. Golul Otelului, reusit de Sergiu Costin, cu un sut de la peste 25 de metri, la care si Bornescu a avut partea sa de vina, i-a inmuiat definitiv pe olteni si le-a dat incredere moldovenilor. Pâna la final, Craiova a fost incapabila sa mai lege ceva, mingiile aruncate in careu ramânând fara rezultat, in timp ce galatenii, care pâna atunci statusera la cutie, au devenit tot mai periculosi. In prelungiri, a picat si golul de 2-0, reusit de Paraschiv, cu o reluare din cadere, la o centrare a lui Semeghin, si Universitatea a mai adunat un esec.


Suparat, Mititelu a demis la final toata conducerea tehnica, Ovidiu Stinga, Costica Stefanescu si Nicolae Ungureanu fiind pusi pe liber. Antrenor interimar a fost numit „vicele“ Silvian Cristescu, urmând ca in maxim zece zile sa fie anuntat noul „principal“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

23 COMENTARII