8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Topiti Otelul!

Alb-albastrii sunt obligati sa invinga gruparea moldava, pentru a recapata increderea suporterilor.


Umilintele din acest sezon au declansat si razboiul intre suporteri si conducerea Universitatii, fapt care nu poate conduce la nimic bun. Speranta ca Dorel Stoica si compania se vor trezi la realitate si vor indrepta lucrurile nu a murit.


Suporterii craioveni se calmeaza si isi fac curaj inaintea fiecarui meci, afirmând ca norii negri se vor risipi si lucrurile se vor schimba in bine. Acelasi lucru se intâmpla si acum, când partida cu Otelul Galati bate la usa.


Misiunea nu este imposibila


Din sondajul realizat pe site-ul oficial al clubului reiese ca publicul craiovean nu crede in victoria Universitatii (52 la suta), de vina fiind rezultatul si evolutia de la Dej. Cu toate acestea, nimic nu trebuie sa mai conteze in acest meci. Nici faptul ca Otelul ne-a administrat acel 6-0 in ultima intâlnire de pe „Ion Oblemenco“, nici ca adversara vine la Craiova dupa cinci victorii consecutive. Alb-albastrii trebuie sa intre pe teren doar cu gândul la victorie. Evolutia jenanta din meciul cu CFR Cluj l-a determinat pe Adrian Mititelu sa ceara socoteala tehnicienilor, amenintându-i pe acestia ca isi pot face bagajele in cazul in care Universitatea va inregistra un nou esec pe „Ion Oblemenco“. Acest meci trebuie tratat ca o finala de cupa, in care va câstiga echipa cea mai buna, iar aceasta trebuie sa fie Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII