13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Revin bosniacii

Absenti in ultimele trei etape, bosniacii Adnan Guso si Vojislav Vranjkovic sunt pregatiti sa revina in primul unsprezece al echipei lui Neagoe la disputa cu „bancarii“. 


Neglijentele administrative ale „pandurilor“ l-au privat pe tehnicianul Neagoe de prezenta portarului Adnan Guso, care a pierdut trei saptamâni pentru a obtine viza de sedere in România si permisul de munca. Guso, familist convins, nu a reusit sa-si readuca la Târgu Jiu sotia si fiica tot din cauza procedurilor ce tin de viza si le-a dat termen conducatorilor de la Pandurii doua saptamâni sa rezolve aceasta chestiune. „Daca nu se rezolva problema vizelor plec din România“, a amenintat bosniacul. Acesta a fost menajat in meciul de la Piatra Neamt, deoarece a ajuns la Târgu Jiu dupa ce lotul facuse deplasarea in Moldova. „Toti portarii cu exceptia lui Pândaru, accidentat, sunt pregatiti sa apere cu FC National. Ieri am facut un antrenament cu Guso sa vad pe unde se afla cu pregatirea si se vede ca a facut antrenamente la Sarajevo“, a declarat antrenorul cu portarii, Vali David.


Conationalul sau Vranjkovic a suferit o ruptura fibrilara in meciul cu CFR Cluj, recuperarea sa necesitând trei saptamâni. Prin revenirea sa se va reface cuplul de mijlocasi centrali Stânga – Vranjkovic, folosit de Neagoe in remiza cu Rapid. „Toti jucatorii accidentati ne-au lipsit. Toti erau utili echipei, unii mai mult, altii mai putin“, a spus David. Alaturi de Guso si Vranjkovic va mai reveni in lot si Zoicas, care si-a rezolvat problemele medicale, Neagoe neputând deocamdata conta pe Rus, Jovanovic, Vancea si Vatavu, in continuare accidentati.


Se pregatesc la Dragutesti


Pentru a proteja suprafata de joc de pe „Municipal“, Pandurii pregateste jocul cu FC National la Dragutesti, la sapte kilometri de Târgu Jiu. Neagoe a renuntat sa-si duca elevii la Carbunesti unde nu sunt conditii, lipsind apa calda, fiind nevoiti sa parcurga o distanta de 50 de kilometri.


Ploile care cad la Târgu Jiu intârzie lucrarile la terenul sintetic care va fi dat in folosinta peste circa trei saptamâni.


S-au rugat la Tismana


Superstitiosi, „pandurii“ vor repeta vizita la Manastirea Tismana, in speranta ca Dumnezeu va directiona punctele din meciul cu FC National catre Târgu Jiu. Oltenii s-au rugat la Tismana si inaintea jocului cu Unirea Urziceni, câstigat de elevii lui Neagoe cu 1-0, din penalti. „O sa mai mergem la manastire, este foarte bine, si pentru ei, si pentru mine. Si eu sunt credincios, dar poate Dumnezeu nu a vrut sa câstigam acum. Chiar si oamenii de la Piatra Neamt, inclusiv domnul Stefan, pentru ca am vorbit dupa joc, a recunoscut ca numai datorita norocului au câstigat si cu ajutorul lui Dumnezeu. Eu ma bucur ca se vorbeste frumos de echipa noastra, dar sunt suparat ca asta nu ne aduce puncte in clasament“, a afirmat „Geana“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS