10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa Medias, dupa puncte

La Medias, dupa puncte

In vederea pregatirii jocului de astazi cu Gaz Metan Medias, Building a disputat miercuri un amical cu selectionata de amatori a Olteniei, formata din jucatori ce activeaza in Liga a III-a si campionatele judetene. A fost un bun prilej pentru antrenorul Babas sa testeze si tinerii jucatori aflati in lot. Atacantul Florin Serban, aflat la al doilea joc in tricoul lui Building, a reusit sa marcheze singurul gol al partidei si se conteaza pe dorinta lui de afirmare si in meciurile viitoare. Prima ocazie o va avea chiar astazi, la Medias, unde Building, in incercarea de a parasi ultimul loc, vizeaza obtinerea primelor puncte in deplasare.


In tabara mehedinteana exista semne de intrebare cu privire la prezenta in teren a atacantului Ciochina, care are o afectiune la muschii aductori, restul lotului fiind valid, existând posibilitatea ca si antrenorul Iulian Babas sa faca parte din primul unsprezece.


„Trebuie sa spargem ghinionul si sa câstigam cel putin un punct“, a afirmat antrenorul-jucator. Mehedintenii vor fi insotiti, ca de obicei, de un grup de suporteri care va face deplasarea cu un autocar pus la dispozitie de conducerea echipei. Building inca nu a câstigat nici un punct in deplasare si spera ca astazi sa reuseasca acest lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS