Acasă Sport Alcool si pistoale pe terenurile din Dolj

Alcool si pistoale pe terenurile din Dolj

Ion Ciobanu, jucator legitimat la echipa de categoria Elita (Dolj) Unirea Goicea, s-a prezentat, duminica, la meciul Viitorul Intorsura in stare de ebrietate. Acesta a evoluat o repriza, insa a fost depistat de arbitrul de centru Gilbert Panait ca miroase a alcool, „fluierasul“ anunându-si la pauza colegii si pe observatorul intâlnirii. In acel moment s-a luat decizia inlocuirii lui Ciobanu, insa antrenorului echipei Unirea Goicea si arbitrilor le-a fost destul de greu sa-l convinga pe Ciobanu sa iasa din teren.


Dupa ce a fost inlocuit, Ion Ciobanu a ramas la marginea terenului, si, in timpul reprizei secunde, a pus piedica jucatorilor care treceau pe lânga tusa, precum si arbitrului asitent. Mai mult, acesta s-a luat la harta cu spectatorii echipei adverse. La un moment dat, Ciobanu a scos un pistol cu care i-a amenintat pe jucatori, arbitri, dar si pe spectatori.


Temându-se sa nu fie cineva ranit, organizatorii partidei l-au chemat de urgenta pe seful de post, care a venit la teren impreuna cu doi jandarmi, l-au dezarmat pe Ciobanu si apoi l-au condus la sectia de politie unde l-au amendat. Pentru faptele sale, AJF Dolj l-a suspendat doi ani pe Ion Ciobanu.

Exit mobile version