10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlcool si pistoale pe terenurile din Dolj

Alcool si pistoale pe terenurile din Dolj

Ion Ciobanu, jucator legitimat la echipa de categoria Elita (Dolj) Unirea Goicea, s-a prezentat, duminica, la meciul Viitorul Intorsura in stare de ebrietate. Acesta a evoluat o repriza, insa a fost depistat de arbitrul de centru Gilbert Panait ca miroase a alcool, „fluierasul“ anunându-si la pauza colegii si pe observatorul intâlnirii. In acel moment s-a luat decizia inlocuirii lui Ciobanu, insa antrenorului echipei Unirea Goicea si arbitrilor le-a fost destul de greu sa-l convinga pe Ciobanu sa iasa din teren.


Dupa ce a fost inlocuit, Ion Ciobanu a ramas la marginea terenului, si, in timpul reprizei secunde, a pus piedica jucatorilor care treceau pe lânga tusa, precum si arbitrului asitent. Mai mult, acesta s-a luat la harta cu spectatorii echipei adverse. La un moment dat, Ciobanu a scos un pistol cu care i-a amenintat pe jucatori, arbitri, dar si pe spectatori.


Temându-se sa nu fie cineva ranit, organizatorii partidei l-au chemat de urgenta pe seful de post, care a venit la teren impreuna cu doi jandarmi, l-au dezarmat pe Ciobanu si apoi l-au condus la sectia de politie unde l-au amendat. Pentru faptele sale, AJF Dolj l-a suspendat doi ani pe Ion Ciobanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII