6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAS Prometeu, lider

AS Prometeu, lider

In prima liga doljeana, astazi, de la ora 12.00, se disputa o noua runda, cu meciuri extrem de interesante. AS Prometeu a revenit in fruntea clasamentului dupa ce, joi dupa-amiaza, s-a impus in derbiul campionatului judetean in fata principalei rivale la promovare, CFR Craiova, intr-un joc restanta din etapa a saptea. Dupa un meci echilibrat, „pompierii“ lui Marian Voicu au câstigat cu 1-0, gratie reusitei din partea secunda a fundasului Claudiu Sandu, care a marcat cu un sut puternic, din marginea careului.


In etapa de astazi, Prometeu are un meci aparent usor pe teren propriu, primind vizita echipei din Dabuleni, si are ocazia chiar sa se distanteze in clasament, având in vedere ca CFR are parte de un joc mai dificil la Bailesti. Partide interesante se anunta si la Isalnita, unde sosesc „scolarii“ lui Adrian Popescu, dar si la Segarcea.


Iata programul complet al etapei a noua: Avântul Isalnita – „GP“ Craiova, Progresul Bailesti – CFR Craiova, Stiinta Malu Mare – Vânatorul Desa, Prometeu Craiova – UT Dabuleni, Vointa Leu – Recolta Ostroveni, Jiul Gângiova – Fulgerul Mârsani, Progresul Segarcea – Dunarea Bechet, Viitorul Bradesti – Standard Simnicul de Sus (ora 12.00), Progresul Castranova – ASF Mârsani (ora 14.00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS