11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Sabbath


Totusi, sa nu uitam ca la patru din golurile clujenilor am fost dezavantajati de arbitru. Si daca nu luam gol in primul minut puteam sa si câstigam, dar având o echipa tânara, ne-am taiat.


Cristi


Unii dintre noi chiar nu inteleg nimic din fotbal sau au ochelari de cal. Unde se indreapta Universitatea? Eu cred ca nicaieri. Sau mai degraba spre B si fara a indeplini nici macar un barem jenant. Mititelu ar face bine sa plece cu tot cu Stânga daca tot vrea sa-l dea afara. Oricum, nu are bani sa tina o echipa de top. Mititelu sa fie actionar la Caracal si sa plece ca mi-e de ajuns umilinta asta! O sa mai vada el lume la stadion la toamna asteapta.


sivian


La ce joaca echipa, Mititelu ar trebui sa cumpere in iarna nu câtiva jucatori, ci o echipa intreaga si din astia de acum, cu multa indulgenta, sa pastreze patru cinci ca rezerve. Am ajuns de râsul lumii, suntem „cascadorii râsului“, imi e rusine ca sunt oltean (…). „Fotbalistii“ astia ar trebui sa plateasca ei pentru faptul ca fac de râs echipamentul alb-albastru, nu sa-i plateasca Mititelu, si asa poate ar strânge Mititelu bani pentru a cumpara alti jucatori. (…)


Dragos


Mai bine ar retrage echipa din campionat decât sa ne mai umileasca echipe fara istorie si palmares. Sunt scârbit de ce se intâmpla acum la Universitatea! Sa-i fie rusine in primul rând lui Mititelu pentru tot circul pe care il face! In al doilea rând sa-i fie rusine echipei… desi nu stiu ce vina au ei. Daca nu au valoare, nu le poti cere mai mult. Cred ca au aterizat in Liga I fara voia lor. Ne ducem crucea mai departe si sper sa scapam cât mai repede de acel clovn care conduce acum clubul si de toti acolitii lui care ii baga jucatori de doi bani pe gât. Of! De ce nu avem si noi noroc de un investitor cu capul pe umeri?


oracolul din ….Bailesti


Aveti rabdare si o sa vedeti ca meciul urmator il vom câstiga cu 2-0, in consecinta si comentariile vor fi mai optimiste.


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII