24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal nu scapa de Dacia Mioveni

FC Caracal nu scapa de Dacia Mioveni

Derbiul etapei de sâmbata din Seria a 2-a a ligii secunde se va reedita si in competitia surprizelor, oltenii având prima sansa, tinând cont de faptul ca evolueaza pe teren propriu.


La sediul FRF s-au stabilit ieri partidele din cadrul fazei a VI-a a Cupei României, programata pe 3 octombrie, de la ora 14.00. In competitie au mai ramas doar trei echipe din Oltenia, doua urmând sa se lupte intre ele pentru un loc in saisprezecimi, este vorba de Minerul Matasari si CSM Vâlcea. Cea de-a treia, FC Caracal, surpriza debutului de sezon in Seria a 2-a a ligii secunde, va avea o misiune dificila si ciudata totodata, pentru ca va da din nou piept, la interval de zece zile, cu lidera Dacia Mioveni, echipa pe care o va intâlni sâmbata, in campionat, pe terenul acesteia.


Argesenii au cu doua puncte mai mult decât oltenii, insa antrenorul Eftimie Iordan spera ca elevii sai sa faca un joc bun, iar la final sa treaca pe primul loc. „Daca vor evolua cu aceeasi determinare ca in unele partide in care am câstigat in deplasare, cred ca vom obtine la Mioveni, fostul meu loc de munca, un rezultat bun, iar la final ne putem bucura de fotoliul de lider“, a spus tehnicianul lui FC Caracal. „Daca nu, m-as multumi si cu o revansa in Cupa României, pentru ca am aduce la Caracal o echipa din prima liga, de ce nu chiar Universitatea“, a adaugat Eftimie Iordan.


Programul partidelor din Cupa României


Iata programul complet al intâlnirilor din faza a VI-a a competitiei KO: FCM II Bacau – FCM Bacau, Dunarea Galati – Cetatea Suceava, Farul II Constanta – Delta Tulcea, FC Snagov – CS Otopeni, FC Caracal – Dacia Mioveni, FCM II Târgoviste – Forex Brasov, Juventus Bucuresti – FC Prefab 05 Modelu, Chimia Brazi – Gloria Buzau, Minerul Jilt Matasari – CSM Râmnicu Vâlcea, CS Ineu – Politehnica II Timisoara, Auxerre Trans Orsova – Corvinul Hunedoara, Apulum Alba Iulia – Gaz Metan Medias, Gaz Metan Târgu Mures – Universitatea Cluj, Somesul Satu Mare – FC Baia Mare. Jocurile se desfasoara in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa, cu primele echipe in calitate de gazda. Conform art. 18 din ROAF, formatiile din Liga a III-a si cele din categorii inferioare acesteia au dreptul sa efectueze patru schimbari de jucatori.


Faza a VII-a a Cupei României – saisprezecimile de finala va aduce intrarea in competitie a celor 18 echipe din Liga I, la care se vor adauga cele 14 formatii calificate in urma jocurilor din faza precedenta. Meciurile din saisprezecimi sunt programate pe 25 octombrie, de la ora 14.00, iar imperecherea echipelor va avea loc la Casa Fotbalului, pe 9 octombrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS