22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportColtul microbistului

Coltul microbistului

Acum ai ocazia sa iti spui parerea despre ce se intâmpla in sportul românesc sau international. Transmite comentariul tau la [email protected], pe pagina www.gds.ro sau la tel. 0251/412.146.


Dragos


Aoleooooooo! Tuturor le e frica de noua formatie a Craiovei! Hahahahaha! Mititelu (sau sa-i zic Clovnicelu?) devine din penibil in mai penibil! Pâna acum o saptamâna i-a spus lui Stinga sa nu mai intre pe teren! Acum o da pe asta, ca fara el forta echipei scade! Scade din ce? Din slab in mai slab? Pun pariu ca aia de la comisie s-au gândit ca macar asa sa opreasca parcursul furibund (ca sa nu zic muribund) al Craiovei! Le e frica sa nu luam campionatu’… Oooof, ce oameni rai! Si acum, serios vorbind, il poate trezi cineva pe Miti la realitate? Baiatu’ asta cred ca viseaza de secole intregi…


Dragos C.


(…) Din imaginile publicate in presa locala si centrala se vede foarte clar ca Stinga se rasteste in urechea stânga a „micului Balaci“. Se vede clar, dar ce conteaza adevarul? Conteaza sa fie lovita Universitatea, care va fi lipsita patru etape de mintea ei limpede de la mijlocul terenului. In final, pentru „desteptii“ care se fac ca nu pricep cum sta treaba cu actiunile ostile ale Capitalei impotriva Craiovei, il voi cita pe nimeni altul decât Gheorghe Hagi: «Cele trei mari echipe din Bucuresti nu vor accepta niciodata ca in lupta lor pentru suprematie sa se bage orice alta formatie. Au destule avantaje, au omogenitate, au nume, au palmares, au greutate si pe teren, si in afara lui.» (Fanatik, 19.09.2006). Asa cum a fost parazitata echipa din Timisoara cu «n» oameni legati de Netoiu si de Dinamo (Craciunescu, Alexa, Grigorie, Plesan s.a.), asa cum a fost atacat in mod nedemn Dorinel Munteanu cum ca s-ar dopa («Este clar ca deranjam prin pozitia noastra in clasament» – declara recent admirabilul antrenor-jucator al clujenilor, furat de arbitri in ultima etapa la Timisoara, avantaj Dinamo), ei bine, tot asa cei din Capitala vor incerca din rasputeri sa impiedice renasterea unei echipe puternice la Craiova. Lucrurile sunt extrem de limpezi pentru cei ce vor sa le vada (…)


Alexandru M.


Ar trebui sa fim uniti, dar suntem olteni, suntem orgoliosi, suntem impulsivi si iubim enorm echipa asta, de-asta ne sare tandara usor (…). Dupa meciul cu Dinamo durerea a fost enorma, nu e usor ca 30.000 de oameni sa se uite la tabela si sa vada 0-4. La un astfel de scor nu prea mai poti reactiona (…). Suspendarea lui Stinga e absolut incredibila, enorma, de neinteles, patru etape pentru ca si-a certat propriul elev. Am vazut de zeci de ori imaginile, si-a pus fruntea pe tâmpla lui Andrei si l-a impins cu capul. Decizia cu patru etape e absurda. A fost odata un meci al Stelei in care la sfârsit Radoi a impartit pumni si flegme la adversar, a luat rosu, dar urma meciul cu Craiova si, incredibil, stiti ce s-a intâmplat? I s-a retras suspendarea pe motiv ca a incercat sa-i desparta pe colegii lui de adversari.


Dragos


(…) singurul lucru pe care il apreciez la Mititelu e ca sare la gâtul arbitrilor atunci când ne fura pe fata, cum au fost cele trei meciuri de care stie toata lumea. Au fost trei cu indulgenta, pentru ca la scorul de la Bistrita (4-1) e greu sa arunci vina pe arbitru…, dar fie! (…) pe astia de la GdS ii critic de câte ori am ocazia. Insa atunci când spun ca echipa nu are valoare (sa speram ca nu are valoare deocamdata din lipsa de experienta, nu ca sunt nonvalori), eu zic ca au dreptate. Când mai zic ca Miti abereaza in (aproape) tot ceea ce spune, eu cred ca au dreptate. Când critica acea dezastruoasa campanie de transferuri din vara, au cea mai mare dreptate! Totusi ma deranjeaza unele articole ale lor, in special dupa infrângeri. Atunci scriu de parca s-ar bucura ca se intâmpla asa (…) Totusi, daca GdS ar avea o anume influenta in modul de gândire al suporterilor, inseamna ca tuturor celor 35.000 de suporteri de la meciul cu Dinamo li s-a spalat creierul si au uitat sa mai vina la meciul cu Iasi. Chiar credeti asta, d-le Stalinescu? Sau nu cumva jocul echipei urmat de rezultatele catastrofale au indepartat suporterii de stadion? (…)


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU