21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBuilding simte emotiile retrogradarii

Building simte emotiile retrogradarii

Chiar daca sloganul „lasa-ti-ne sa ne pregatim“ este la moda, ca urmare a dialogului de la distanta intre conducatorii marilor rivale, Steaua si Dinamo, acesta i se potriveste si divizionarei secunde Building Vânju Mare, numai ca oltenii par sa se pregateasca pentru ce este mai rau, adica Liga a III-a. La ceea ce joaca aceasta echipa in prezent nu putem sa spunem mai mult.


Sâmbata, in meciul de pe teren propriu cu Corvinul Hunedoara (1-1), cea mai accesibila formatie din cele intâlnite pâna acum, mehedintenii au prestat un joc haotic, fara nici o tactica. Golul marcat in minutul 44 de fundasul Gheorghe a fost norocos, venit in urma unui sut, nicidecum a unei actiuni. Schimbarile facute de „domnul antrenor“ au fost prost alese! Ne-am fi asteptat ca in repriza secunda acesta sa-si asume raspunderea si sa intre in teren, fiindca apararea se clatina serios, iar calitatile lui il recomandau sa-si dirijeze echipa de pe gazon. Ar fi fost util echipei, insa nu a facut-o. Iulica Babas (foto) s-a multumit sa ia loc lânga presedinta clubului, pe banca de rezerve.


Trebuie facut ceva cu aceasta echipa, daca se doreste un parcurs bun pe viitor. Doua – trei achizitii ar fi ideale, pentru ca atacanti precum Ciochina nu vor avea rezultate niciodata. La meciul cu Corvinul, acesta a fost „tinta“ preferata a spectatorilor din cauza jocului sau modest.


Revenirea pe „Municipal“, o solutie


Conducerea echipei Building ar mai trebui sa se gândeasca serios si unde isi va disputa jocurile pe viitor, deoarece, cu tot respectul fata de spectatori, locul acestei formatii nu este la Vânju Mare. Nu sunt spectatori la meci (sâmbata au fost circa 200), arbitrii nu sunt corecti, televiziuni care sa filmeze si sa dea imaginile pe post nu exista… Solutia ar fi intoarcerea pe „Municipalul“ din Severin, adica pe stadionul unui oras resedinta de judet, astfel jucatorii putându-se pregati pe terenul pe care-si disputa meciurile oficiale. Primul pas spre redresare ar fi insa un rezultat pozitiv in urmatorul joc de la Medias, echipa care se afla in subsolul clasamentului alaturi de Building.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS