8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuferinzi, dar increzatori

Suferinzi, dar increzatori

Pandurii Târgu Jiu nu a obtinut nici un punct in deplasare in actualul sezon, iar jocul de la Piatra Neamt reprezinta inca o sansa pentru elevii lui Eugen Neagoe sa amelioreze „adevarul“.


Gorjenii au deplasat la Piatra Neamt un lot de doar 17 jucatori, insuficient pentru a completa toate rubricile din foaia de joc, iar la Târgu Jiu au ramas opt fotbalisti indisponibili. Guso, Cristea, Vranjkovic si Vatavu s-au pregatit sub comanda lui Florin Bejinaru având probleme medicale minore, iar Zoicas, Jovanovic si Vancea necesita o recuperare mai indelungata. Ghinionul sau psihicul precar al „pandurilor“ sunt suspectate ca stau la baza numeroaselor accidentari din ultimele zile. „Teoretic, ar fi posibil ca moralul echipei sa fi revenit la normal dupa victoria impotriva celor de la Urziceni, desi nu se vede acest lucru. Dar ne-a lovit si ghinionul acesta al accidentarilor, ca efectiv nu stiu ce au de se tot accidenteaza toti. E posibil ca accidentarile acestea sa fi venit si pe fond psihologic. Dar eu sper insa ca toti cei care vor intra pe teren sa dea totul si sa joace cu daruire, pentru ca numai asa ne vom putea impune“, isi doreste „Geana“.


Stânga, singurul titular in linia mediana


Cu lotul decimat si fara pregatirea de vara, este greu de crezut ca „pandurii“ vor putea da randament maxim in cele trei meciuri programate in decurs de o saptamâna, insa oficialii echipei spera intr-un rezultat pozitiv la Piatra Neamt. „Este foarte putin timp intre aceste jocuri si e destul de dificil sa mai recuperam din cei accidentati. Acum au aparut alte probleme si dupa jocul cu Urziceni si accidentarile au continuat, lotul fiind in mare parte decimat. Asta este situatia si trebuie sa mergem sa ne jucam sansa pentru ca nu ne vom preda. Suntem aici sa jucam fotbal. Ar fi extraordinar daca am câstiga jocul cu Ceahlaul, dar si o remiza ar fi buna. In situatia in care suntem noi, orice punct ne poate ridica in clasament“, a spus Eugen Neagoe.


Compartimentul care-i da dureri de cap tehnicianului este cel median, unde Neagoe are un singur nume sigur pe lista titularilor, capitanul Stânga. „Am aflat ca lui Vancea i-au pus piciorul in ghips, dar sper sa nu il tina foarte mult asa pentru ca avem nevoie de el. Cele mai mari probleme sunt acum la mijlocul terenului si practic nu stiu cu cine voi incepe. Stiu ca va fi Stânga la mijloc, dar cu cine va juca acolo inca nu m-am decis. Voi avea discutii cu mai multi dintre ei sa vad cine ar putea juca in centru. Postul de mijlocas central este o problema destul de mare acum la noi“, a adaugat antrenorul oltean.


Imediat dupa joc, Pandurii va reveni la Târgu Jiu, unde mâine dupa-amiaza are programate un antrenament si recuperarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS